начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

имуществена подялба след развод

Казуси за недвижими имоти

имуществена подялба след развод

Мнениеот merinda » 16 Мар 2015, 14:10

На 06,03,2015 г се разведох с мъжа ми.Молбата за развод беше подадена от мен,той не искаше развод,но още на първото заседание адвоката му предложи да се споразумеем,разбрахме се за родителските права,издръжката и режима на свиждане,и всичко приключи от раз.По време на делото му казах ,че си искам багажа /т.е. всичко което съм купила с мои лични пари и каквото съм си занесла от вкъщи/ каза ОК,но сега се отметна /исках всичко да стане доброволно/Въпросът ми е следният:Как да постъпя за да си взема всичко? Може ли той да продаде колата ,която е закупена по време на брака и е на негово име без мое знание?И как да си наема служебен адвокат?
merinda
Младши потребител

Re: имуществена подялба след развод

Мнениеот promi » 16 Мар 2015, 15:54

във споразумението колата как сте я поделили?Ако не сте опоменали ,може само да я кара ,а за продажбата трябва да сте двамата/поне на мене така ми обесни адвоката преди 30 дена/...за другото ако го няма черно на бяло закупувай си нови дрехи и се радвай ,че си се отървала от него..:)
promi
Младши потребител

Назад към Имотни казуси