- Дата и час: 22 Ное 2024, 13:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търпимост на магазин
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Търпимост на магазин
Здравейте.Въпросът ми е следния:Закупихме сглобяем магазин построен върху Общинска земя.Този магазин е построен през 1978 г. със строително разрешение,но без отстъпено право на строеж.В строителното разрешение пише за строеж на сглобяем павилион по типов проект.В момента съм изкарал и удостоверение за търпимост.Сега от Общината настояват да си разглобя магазина и да освободя мястото,тъй като съм нямал правно основание за оставането си там към момента.Моля да ми дадете някакви насоки за действие.Примерно дали мога да закупя това място или какво може да се направи за да не се маха обекта.
- tianko76
- Младши потребител
Re: Търпимост на магазин
В разрешението за строеж пише ли на основание кой член от закона е било издадено?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
пише следното:да построи сглобяем павилион за хранителни стоки по типов проект съгласно одобрена виза от дата...
- tianko76
- Младши потребител
Понеже трябва допълнително да бъда информиран за датата на разрешението за строеж, както и нормативното основание за издаването му, ще отправя към Вас един, до скоро съвсем стандартен отговор, присъщ на една юзърка в този форум, а именно: потърсете адвокат!tianko76 написа:пише следното:да построи сглобяем павилион за хранителни стоки по типов проект съгласно одобрена виза от дата...
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|