начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Търпимост на магазин

Казуси за недвижими имоти

Търпимост на магазин

Мнениеот tianko76 » 07 Апр 2015, 17:13

Здравейте.Въпросът ми е следния:Закупихме сглобяем магазин построен върху Общинска земя.Този магазин е построен през 1978 г. със строително разрешение,но без отстъпено право на строеж.В строителното разрешение пише за строеж на сглобяем павилион по типов проект.В момента съм изкарал и удостоверение за търпимост.Сега от Общината настояват да си разглобя магазина и да освободя мястото,тъй като съм нямал правно основание за оставането си там към момента.Моля да ми дадете някакви насоки за действие.Примерно дали мога да закупя това място или какво може да се направи за да не се маха обекта.
tianko76
Младши потребител

Re: Търпимост на магазин

Мнениеот julyanvonemona » 09 Апр 2015, 04:01

В разрешението за строеж пише ли на основание кой член от закона е било издадено?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот tianko76 » 13 Апр 2015, 12:20

пише следното:да построи сглобяем павилион за хранителни стоки по типов проект съгласно одобрена виза от дата...
tianko76
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 13 Апр 2015, 19:10

tianko76 написа:пише следното:да построи сглобяем павилион за хранителни стоки по типов проект съгласно одобрена виза от дата...
Понеже трябва допълнително да бъда информиран за датата на разрешението за строеж, както и нормативното основание за издаването му, ще отправя към Вас един, до скоро съвсем стандартен отговор, присъщ на една юзърка в този форум, а именно: потърсете адвокат!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Имотни казуси