начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Злоупотреба с лични данни ПОМОЩ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Злоупотреба с лични данни ПОМОЩ

Мнениеот sinead » 25 Мар 2016, 22:26

Здравейте,
имам следния проблем, изтеглен е кредит от 1500лв без моето знание, днес разбрах и даже имам пресрочено плащане, лошото е че даже и не зная от кой бърз кредит е изтеглен, разбрах кое е лицето тъй като ме предопредиха да внимавам с нея тъй като 2 момичета които са работили преди също са с кредити, но прекалено късно, кредита е бил вече изтеглен, колегата ми е с 2500лв кредит а майка му с 2000лв отново потърпевши от същото лице. Каква е процедурата да изпращаме ли заявление до БНБ да разберем от къде е кредита или да подаваме жалба в прокуратурата?
sinead
Нов потребител

Re: Злоупотреба с лични данни ПОМОЩ

Мнениеот doc03 » 25 Мар 2016, 23:27

Ако си в "кредитния регистър", всяка кредитна институция може да ти каже от къде е кредита. Като ти кажат, че е от Банка "ХХХ", отиваш в банката и ще разбереш в кой клон е договаряно. Но, ако отидеш и във въпросния клон, ще "светнеш" съучастниците и те ще предприемат мерки. Тъй щото, да си говорим откровено, нещо подобно надали е възможно без съучастие и на служител от кредитната институция.
А сезирането на прокуратурата, от всички пострадали, считам за задължително, както и ангажирането на адвокат.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот sinead » 26 Мар 2016, 10:27

От банките не получават информация от къде е изтеглен кредита само че го има и на каква стойност е, казаха ми че с тази лихва е от бързите кредити. Притеснявам се че въпросното лице има връзки в полицията и в съда, до момента има 4 дела и все още не е осъждана.
sinead
Нов потребител

Мнениеот sinead » 26 Мар 2016, 10:30

Другото което е че от 25.01 работя за нея а още нямаме договори
sinead
Нов потребител

Мнениеот doc03 » 26 Мар 2016, 23:59

sinead написа:Другото което е че от 25.01 работя за нея а още нямаме договори

Аха ...
Ясно

По тези дела не чакай развръзка за време, по-малко от 2 години. Само за разкриване на банкова тайна се чака поне 6-8 месеца ... Така че, откъм осъждане, не бързай.
Ама като гледам, как сте се навързали ...

П.П. Абе, аз да попитам - да няма хомосексуален привкус тази история?
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот sinead » 27 Мар 2016, 11:42

Хомосексуален привкус няма, измамнически има. Лошото е че такива хора като нея остават безнаказани и продължават да живеяг на гърба на хората благодарение на майка България. Моля ако някой може да ми помогне със съвет да ми пише, положението е сериозно и не ми е до проветряване на устата.
sinead
Нов потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 27 Мар 2016, 12:41

Каквото и да питате тук все ще е с краен резултат " проветряване на устата" ( ама едни сравнения ползвате...), защото така си излагате фактологията.
Разбрал сте- как?
От къде вашата работодателка има личните ви данни( не говоря за три имена и ЕГН, а за документ за самоличност?).

Какво да правите?- дали ви е хрумвало, че трябва да отидете на реална среща с адвокат? Комуто ще обясните коректно фактологията, респективно ще дадете, каквито там имате, документи и от там насетне с него ще градите стратегия.

По правило, ако не съм се подписала на някакъв документ, па макар и срещу задължението да връщам пари, аз лично не бих се притеснявала, защото един ден, когато проблема стане съдебен този факт ще се докаже. За това са експертите и експертизите.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Административно право