- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бившият ме изнудва със записи на разговори от личният ми GSM
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Бившият ме изнудва със записи на разговори от личният ми GSM
Бившият ми приятел без мое знание и позволение е сложил записваща разговорите програма на телефона ми и сега ме изнудва и заплашва че ще направи достояние на трети лица записи на разговори които дори не са били провеждани с него. Моля Ви за правна помощ как мога да се защитя. Благодаря Ви предварително!
- tcvetkata
- Нов потребител
Re: Бившият ме изнудва със записи на разговори от личният ми
Бившият.. днешните жени мъжете ги сменяте кат мокри кърпички..
Както и да е, след лирическото отклонение - по въпроса. Да разбираме, че тези трети лица са познати, които ще разпознаят гласа ви и няма да стане просто да твърдите "това не е моят глас"? Сигурно ще се намери решение, той за какво по-точно ви "изнудва" - за пари, или... "услуги"? Има значение (правно), не питам просто от любопитство.
Както и да е, след лирическото отклонение - по въпроса. Да разбираме, че тези трети лица са познати, които ще разпознаят гласа ви и няма да стане просто да твърдите "това не е моят глас"? Сигурно ще се намери решение, той за какво по-точно ви "изнудва" - за пари, или... "услуги"? Има значение (правно), не питам просто от любопитство.
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
- votpuska
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|