начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот архангел » 02 Юни 2005, 11:42

Пробационните служители се назначават на следните длъжности:
а)Началник Областна служба
б)пробационни инспектори
В)офицери
д)сержанти
г)граждански лица-техническо лице деловодител..
архангел

Мнениеот Н.Д » 02 Юни 2005, 12:38

Скоро ще има ли нов конкурс за пробационни служители? Тъй като има някои, които са пропуснали първия срок за подаване на документи.

Благодаря!!!!!!
Н.Д

Мнениеот kapitan1 » 02 Юни 2005, 13:01

НА КАКЪВ ПРИНЦИП ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЩАТНИТЕ БРОЙКИ В ПРОБАЦИОННИТЕ СЛУЖБИ,ИЛИ ЩЕ БЪДЕ РЕГЛАМЕНТИРАНО ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЖБИ ДА ИМА ПОНЕ ПО ЕДИН СЕРЖАНТ, ЕДИН ПРОБАЦИОНЕН ИНСПЕКТОР И ЕДИН ДЕЛОВОДИТЕЛ. ИНТЕРЕСУВАТ МЕ СЛУЖБИТЕ В СЪОТВЕТНИЯ СЪДЕБЕН РАЙОН?
kapitan1

Мнениеот kapitan1 » 02 Юни 2005, 14:14

ОТ ВАШИТЕ ДУМИ РАЗБИРАМ, ЧЕ ВИЕ СТЕ ДОБРЕ ИНФОРМИРАН ОТНОСНО ПРИЛАГАНЕ НА ПРОБАЦИЯТА И КАДРОВИЯ ПОДБОР НА КАНДИДАТИТЕ.ДО ТОЗИ МОМЕНТ СЕ ПРАВИ ПОДБОР НА СЕГА РАБОТЕЩИ В СИСТЕМАТА СЛУЖИТЕЛИ, ИМАМ ВПРЕДВИД СЛУЖИТЕЛИ ОТ АРЕСТИТЕ, ЗАТВОРИТЕ И Т.Н.ОТГОВОРЕТЕ МИ, АКО МОЖЕТЕ, КОГА ЩЕ СЕ НАПРАВИ ПОДБОР НА ВЪНШНИТЕ КАНДИДАТИ:ПЕДАГОЗИ, СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ И ДР.ИМАЛИ ВЕРОЯТНОСТ ЩАТНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА ДА СЕ ЗАЕМАТ ОТ СЛУЖИТЕЛИ ОТ СИСТЕМАТА И СЪВСЕМ МАЛКО ДА БЪДАТ ВЪНШНИТЕ КАНДИДАТИ.НЕ ВИЖДАМ КАК ВЪВ ВРЕМЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПСИХОЛОГИЧЕСКИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ С ВСИЧКИ КАНДИДАТИ.
kapitan1

Мнениеот архангел » 03 Юни 2005, 10:21

Shte ima vtori tur ot 01.09.05g.nema strashno ako ste udobren nqma znachenie dali ste ot sistemata ili otvan...uspeh.....
архангел

Мнениеот galaktika » 03 Юни 2005, 11:19

До Архангел

Втори тур от 01.09.2005 г. за какво :
1. За нови пробационни служители
2.За провеждане на психологически тест с одобрените които са извън системата
galaktika
Младши потребител

Мнениеот клое » 03 Юни 2005, 11:32

Искате да кажете, че от 01.09.05 г. ще има нов прием на документи?
клое

Мнениеот архангел » 03 Юни 2005, 14:44

да , от 01.09.05 г. ще има нов прием на документи......veselo lqto......
архангел

Мнениеот Нина » 03 Юни 2005, 16:16

Провеждането на парламентарните избори ще спре ли процедурата по назначаване на пробационните служители?
Нина

Мнениеот galaktika » 03 Юни 2005, 17:05

До Архангел :

До кога подалите в м. февруари молби за пробационни служители да бъдат в очакване за психологически тест , ако вече са минали етап проучване ? Има ли смисъл още да чакаме или да си готвим документите за м 09 ?

БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!
galaktika
Младши потребител

Мнениеот galaktika » 04 Юни 2005, 17:34

galaktika написа:

>
>
> До Архангел :
>
>
> До кога подалите в м. февруари молби за пробационни служители
> да бъдат в очакване за психологически тест , ако вече са минали
> етап проучване ? Има ли смисъл още да чакаме или да си готвим
> документите за м 09 ?
>
> БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!
galaktika
Младши потребител

Re: Архангел

Мнениеот Г » 04 Юни 2005, 17:52

Вероятно назначаването на пробационните служители става по схема, кога ще се назначат пробационните служители в по-малките райони?
Г

До: Архангел

Мнениеот мимоза » 05 Юни 2005, 13:20

Много ми е чудно как са определили втората дата за прием на документи след като още няма назначени от първия прием? на мен ми казаха , че ще ми се обадят по телефона? това какво означава? кога ще ми се обадят? Става въпрос за Пловдив
мимоза

Re: До: Архангел

Мнениеот gi4on » 05 Юни 2005, 18:04

Дати и срокове за прием на документи се определят със заповед на министъра,а не от арахангели.

[%sig%]
gi4on

Мнениеот архангел » 06 Юни 2005, 12:35

Искам да кажа на всички ,които имат нужда от информация за пробацията да ми пишат на адрес a_aron@abv.bg с конкретни въпроси надявам се на които мога да дам отговор!!!
архангел

Do: Arxangel

Мнениеот мимоза » 06 Юни 2005, 12:50

Нямаш ли ICQ? Моето е 120420412, така ще бъде по-лесно да обменяме информация
мимоза

Re: До: Архангел

Мнениеот ponko » 06 Юни 2005, 17:32

мимоза, спокич бе братче и на мен така ми казаха да чакам обаждане. ами ще чакаме явно бялата мечка да се събуди и да ни се обади, друго какво ни остава??? на мен ми се струва, че по-рано от догодина нещата няма да се задвижат, тъй като след някой и друг ден ще има избори, а после идва отпускарско време, а и след това ще им е нужно на новите време за да влезат в час. така че чакане му е майката за сажаление :(.
ponko

Re: До: Ponko

Мнениеот мимоза » 06 Юни 2005, 21:18

Значи чакащи за обаждане много :) Аз предлагам да направим един импулсен телефон и всичките да чакаме на него да ни се обадят( може да изкараме и някой дуг лев докато чакаме да ни се обадят , един вид компенсация:) ) който е " ЗА " да пише!!!!!!!!!!
мимоза

Re: Do: Arxangel

Мнениеот мимоза » 06 Юни 2005, 21:40

Колеги днес се запознах с един пробационен служител , за който от моите впечатления мога да кажа , че е прекрасен човек , много внимателен , много деликатен и ако откриете някои свои качества тук , искрено се надявам да сте му бъдещите колеги! Правосъдната система се нуждае от такива служители затова нека на първо място да е Работата, а не заплатата , работното време и т.н!
мимоза

пробация

Мнениеот червени шампиони » 07 Юни 2005, 16:18

Чудя се,няма ли вече някой ангажиран и знаещ човек да излезе и да каже-действа ли вече пробацията в България?Защото си говорим само глупости!Да не се окаже само ,че наистина в Б-я има вече назначени проб.служители ,но никой да няма идея какво следва оттук нататък!Защото районните съдилища бълват присъди с пробационни мерки и наказания,но няма кой да ги изпълнява!И в един момент,в кой ще бъде вината?Има ЗИН,НК,присъди,осъдени!Да не повторим братска Румъния,кадето уж пробация има ,но само на книга!Пробацията,пробационната дейност,пробационните съвети,изпълнението на присъдите-всичко това е ново за българина и тепърва ще излезат лаици и "новатори",които ще ни учат "що е то пробация и има ли тя почва у нас"!
Хубава работа ама българска!А ние още дълго време ще си чешем езиците и ще чакаме да Ви;Ни назначат на работа!Защото работа има,места има ама връзки няма!
червени шампиони

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити