начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

Съобщение по чл.255 НПК

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съобщение по чл.255 НПК

Мнениеот gitta » 20 Апр 2017, 10:54

Днес ми пристигна Съобщение по чл.255 НПК от Специализиран наказателен съд, че е образувано производство за престъпление по Образуване и ръководене на организирана престъпна група, за престъпления, в което може да участвате като Граждански ищец и/или Частен обвинител, съгласно чл. 76-79 и чл. 84-87 НПК. В 7-дневен срок от връчване на съобщението трябва да подадете молба за конституиране. Срещу тази група вече се образува трето производство, като в първото и второто се сключи споразумение с двама от обвиняемите. Какво ще ме посъветвате, необходимо ли е отново да се конституирам като ищец, след като вече са проведени две дела срещу групата? Какъв съвет ще ми дадете, аз се явявам наследник на пострадал?
gitta
Младши потребител

Назад към Наказателно право