начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Относно страницата на ВАС

Дискусии на тема съдебната власт в България

Относно страницата на ВАС

Мнениеот Ваня Александрова » 16 Юни 2005, 10:41

Колеги, доколко мога да разчитам на бързината в публикуването на инф. в страницата на ВАС? Последното заседание по дело беше на 16.05.2005 г. В какъв според вас приблизителен срок мога да очаквам решението? И в какъв срок го публикуват на сайта?
Благодаря предварително за отговора ви! Страшно съм любопитна за решението и затова съм така нетърпелива! :)
Ваня Александрова

Re: Относно страницата на ВАС

Мнениеот oli_fren » 16 Юни 2005, 15:12

Забелязал съм, че публикуването на материалите не се бави - всичко зависи от това дали има произнасяне на съда. Страницата е добра и правенето на справки е удобно, не мога да разбера какъв е проблемът и останалите съдилища да имат такива.
oli_fren

Мнениеот scribtor » 16 Юни 2005, 20:12

Страницата на ВАС е най- добрия сайт на съд, според мен, и информацията я поднасят много бързо. Изобщо, това се казва организация и достъп до информация! Кога обаче ще излезе решението до делото Ви, не би могло да се каже - зависи колко трудно е делото, голямо ли е като обем, как е състава с графика и т.н. По принцип не си бавят решенията и се произнасят за около месец. Понякога и повече, но по - принцип са точни. Аз, например, чакам дело от 10.05.05г. и не бързам - любопитно ми е какво ще е решението, защото казусът е интересен, а и чакам да го спечеля - но... нека помислят. Не бързайте и Вие! :-)))....
Аватар
scribtor
Потребител

Мнениеот Ваня Александрова » 17 Юни 2005, 09:23

Благодаря за отговорите и за съвета! :) Не бързам, но наистина изгарям от нетърпение!
А за сайта, напълно споделям мнението ви! Наистина е добър!
Ваня Александрова

Назад към Съдебна власт