начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

sos

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

sos

Мнениеот Mery » 17 Мар 2003, 15:50

Bihte li me posavetvali kakvo da predpriema?V chujbina sam imam dete,no bashtata na deteto ne mi razreshava da go vzema pri men,vapreki,che ne toi se griji za nego sega.Kakvo triabva da napravia?Pomognete!
Mery

Re: sos

Мнениеот xx » 17 Мар 2003, 18:23

Imate li razvod s bashtata? Ot otgovora na tozi vupros zavisi mnogo.
xx

Мнениеот Mery » 17 Мар 2003, 20:22

Ne niamam skliuchen brak
Mery

Мнениеот kk » 22 Мар 2003, 07:54

Az ne moga da ti pomogna no imam sa6tia problem.Molia, ako iska6 pi6i mi.
I-meil gngbg@abv.bg
kk

Мнениеот annna » 25 Мар 2003, 20:49

Zavedete delo za ogranichavane na roditelski prava t. e. ot predstavitelni funkzii i pri uspeshen krai na deloto -negovoto saglasie niama da vi e neobhodimo!
annna

Мнениеот Baba Yaga » 25 Мар 2003, 23:00

Най-добре е да се обърнете към адвокат в държавата,където пребивавате вие, вашето дете и баща му. Оттука никой не може да Ви даде съвет, защото дори не знаем къде се намирате и дали бащата да детето и български гражданин
Baba Yaga

Мнениеот preslava » 26 Мар 2003, 18:51

Bori se s vsi4ki i vsi4ko.Normalno e bashtata da ne ti pozvoliava,zashtoto i toi iska da go vijda,a ti shte go otvedesh dale4e.No pak zaminavaneto ti ne e po-vajno ot deteto ti i ako ne se sporazumeesh da go vzemesh pri teb ostani i badi do nego,zashtoto to ima nujda ot maika predi vsi4ko.Parite niama da sa mu nujni ako te niama teb.I ako reshish da zaminesh bez nego to moje da te namrazi oshte pove4e 4e i bashtata moje da mu povliae.Nemislia,4e nai-pravilnoto e da zaminesh bez nego i ili da go vzemesh i to da bade dale4e ot bashta si rodninite si priatelite.E tova e moeto mnenie,a reshenieto e tvoe.No smiatam,4e shtastieto na deteto ti e nai-vajnoto.Spomni si kakvo shtastie ti e dalo to kogato se e poiavilo na bial sviat i kolko te radva sega.4ao
preslava
Нов потребител

Мнениеот remo » 28 Мар 2003, 04:13

Е-е-е-е започва да ми писва!

Преси!
Да не си мотивационен психолог на женският отбор по борба?
Борисе! Бори се! С всичко и всички! Супер формула за световен шампион!
И отново емоции:
- не заминавай! Остани при детето! - Ма сестро! Ми тя Мери пише,че е в чужбина! Закъде още да заминава?!? Как да остане при детето,като въобще не е при него?
- щастието на детето! Бащата ще му повлияе! - като е искала да му влияе тя - да си е останала при него! Още повече, че разбирам нещо друго - детето не е при бащата. Това значи, че или го гледат бабите, или лелите, или - което според мен си е най-вероятно - е в някое сиропиталище.
Така ли е Мери? Защото ако, съм прав, проблемите ти не са само с бащата!
Намери си адвокат и се консултирай с него. Не ни казваш нито къде е детето, нито дали е припознато от бащата, нито дали има някакви дапълнителни съществени условия - с какво гражданство са бащата и детето, той ли е уредил настоящето му местонахождение, кой издържа детето към момента, ти самата къде се намираш спрямо тях и пр. и пр. Как искаш добър съвет?
remo

Мнениеот Mery » 28 Мар 2003, 11:12

Remo............Remo.........
Deteto mi ne e v siropitalishte.Napravo me razbi s tvoite predpolojenia
"genialni"
Mery

Мнениеот Syvet » 28 Мар 2003, 13:45

Az imam syshtiya problem.
Kajete e-mail-a si i shte spodelya s vas nyakoi neshta. Tuk v tozi forum spored men nyama hora koito sa se zanimavali s tazi materia.
Syvet

Мнениеот Mery » 28 Мар 2003, 17:22

tays@email.it -tova e email adresa mi
Mery

Мнениеот remo » 29 Мар 2003, 03:00

Уважаема Мери,

последното което съм искал, е да Ви обидя, но ако сте се почувствали така - поднасям официални извинения! Може би неволно съм пренесъл част от отношението към Преслава и към Вас, за което си посипвам главата с пепел!
Разбира се не се отказвам от написаното и особено от последният абзац!
Успех! ;-))))
remo

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 18:20

Трябва да кажете дали имате развод с бащата, защото в бракоразводното решение Съдът определя какъв е режимът на личните отношения между родителя и децата. От това зависи всичко.
Гост

Назад към Семейни казуси