- Дата и час: 24 Ное 2024, 11:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
vsichki vajmojnosti za izamama
|
|
19 мнения
• Страница 1 от 1
vsichki vajmojnosti za izamama
Iskam da mi kajete mojeli pri polojenie che notarialniqt akt i moqt kato nov sobstveni ki stariqt na bivshite sobstvenici sa u men da stane stae pokupko prodajba na bez moe znanie na jilisteto mi s agenciq posrednik ako e vajmojno kajete mi kak sahtoto brokera ot agenciata mi e dobar poznat i ne e mnogo chesten chovek mokar da mikazva che men nikoga nqma da me izmami!!!!!!!!!!!
Blagodarq Wi!!!
Blagodarq Wi!!!
- evgeni ot pld
Re: vsichki vajmojnosti za izamama
Ами с фалшиво пълномощно например, или с фалшиви/чужди лични документи (малко невъзможно май) или с нотариус съучастник...
Колкото до нот. актове, копие от всеки нотариален акт може да се вземе от съда.
Видял ли си всички отговори в "Казус: измама"? Виж ги, ако искаш.
Колкото до нот. актове, копие от всеки нотариален акт може да се вземе от съда.
Видял ли си всички отговори в "Казус: измама"? Виж ги, ако искаш.
- МСМ
Jilisteto e kupeno na 26.04 i az bqh v sada da proverq da li ne e prodadeno predi men na drug sashtoto pokrai velik den bqha dosta praznici i si vzeh not.akt chak na 7.05 i mi kazaha ch az az vse oste sam sobstvenika.Vaprosa mi e .
Moje li tazi izmama da stane po vsqko vreme.
Po tochno koi kasus Izmama da cheta sahtoto nqmam nqmam mnogo vreme da se rovq v neta.
No az ti blagodarq predvaritelno!!!!
Moje li tazi izmama da stane po vsqko vreme.
Po tochno koi kasus Izmama da cheta sahtoto nqmam nqmam mnogo vreme da se rovq v neta.
No az ti blagodarq predvaritelno!!!!
- evgeni ot pld
Ами в същия форум. Такова е заглавието: "Казус: измама". Жилището на някакъв чужденец се оказало продадено уж от негов пълномощник, а чужденецът изобщо не познавал такъв човек и не бил упълномощавал никого. И има съвети как да се постъпи. Мислех, че може да си ги чел. :-)
- МСМ
Аз сам потарпевш.В МОМЕНТА ВОДЯ ДЕЛО.---4 ИСКА.---ПОЛОЖЕНИЕТО КОШМАР. САСОБСТВЕНИКА ми с фалшиво пълномощно от ВАРНЕНСКИ нотариус+3 ДЕКЛАРАЦИИ съшто фалшиви са представени на СТАРОЗАГОРСКИ нотариус /имота се намира вСт.Загора/ е продадено.СХЕМАТА Е ОТРАБОТЕНА БРИЛЯНТНО. Има замесена кантора за имоти но за сега е неизвестна
- georgi
- Младши потребител
И ТАКА ЗА ИЗМАМАТА.-Никой не езастрахован-по действащото законодателство за сега.ИМА ЕДНА МАЛКА ВАЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАТРУДНЯТ ИЗМАМНИЦИТЕ-А ИМЕННО. Намирате добра БАНКА правите ипотека заем минимален--откривати банкова сметка естественно В която внасяте предварително лихвата НО това най малко за 10г. Няма пречка банката да откаже-нали продава кредити и копува депозити=ЛИХВИ. --ОЩЕ---Договорете се с банката че само вие ще погасяте ипотеката по този ночин--изрично-АКО СЕ ПОЯВИ ИЗМАМНИКА ДАЖЕ И С ПЪЛНОМОЩТНО НОТ. ЗАВЕРЕНО/100% е фалшиво. КАКВО ЩЕ ПОГАСЯ---ИПОТЕКАТА Е РЕГИСТРИРАНА В САДА----ОЩЕ---МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДАДЕ СЛУЖИТЕЛА КОЙТО ОБРАБОТВА ИПОТЕКАТА--НЯКАК СИ ТРЯБВА ДА Е ВАШ ЧОВЕК.-----ЗА СЕГА ТОВА ИЗМИСЛИХ-----////// В БАНКОВИТЕ ОПЕРАЦИИ ИМА ТЕРМИН --ДЖИРО НА ПРАВА -ИЛИ-ЗАДЪЛЖЕНИЯ термина е особен не си го спомням ПОМИСЛЕТЕ И ПО ТОЗИ ВАПРОС.-----НО АКО СТЕ ПОРЯДАЧЕН ЧОВЕК МИСЛЯ ЧЕ МОЖЕ ДА СПИТЕ СПОКОЙНО 10г ------------------------------------------------------И ТАКА --СЕГА ЗА ЗАКОНА--В ФОРУМА ПРОЧЕТОХ ЧЕ В ЕВРОПЕЙСКАТА ОБШТНОСТ САМО НОТАРИУСА СЕ УЪЛНОМОЩЯВА И ТО СОБСТВЕНО РЪЧНО НАПИСАНО ПЪЛНОМОЩНО---ДАЖЕ С МЕДИЦИНСКО ЗА ВМЕНЯЕМОСТ КЪМ МОМЕНТА НА ПОЛАГАНЕ НА ПОДПИСА
- georgi
- Младши потребител
И ТАКА ПАК САМ АЗ--НЯМА СПАЕ НЯМА ЯДЕНЕ. ОСТАНА МИ ЕДНА КОЖА И ЕДНА ГОЛА ДУША --- НО СЪМ ЖИВ ЗА СЕГА --- /// ПО САЩЕСТВО НА ТЕМАТА////. В ПРОЦЕСА НАМОИТЕ ПРОУЧВАНИЯ,ЕДНА АДВОКАТКА МИ КАЗА ЧЕ БАНДИТИТЕ ИЗПОЛЗВАЛИ НЯКАКВА АМПУЛА /ПРЕДПОЛАГАМ С НАРКОТИЧНО ВЕЩЕСТВО/ ВОДЯТ ТЕ ПРИ НОТАРИУСА И ТИ НАЙ СПОКОЙНО ПОДПИСВОШ ВСИЧКО КАКВОТО ТИ КАЖАТ.---ДОКТОР НЯМА -НЯМА КОЙ ДА ТЕ ВИДИ И ВСИЧКО Е О.КЕЙ---АКО МЕ Е ИЗЛЪГАЛА И АЗ ВИ ЛЪЖА--- ОЩЕ---ИМА ЛИ СТАТИСТИКА ЗА ИЗМАМИТЕ С ПЪЛНОМОЩНИ --НЯКОЙ НЯКАДЕ СЛЕДИ ЛИ ЗА ТОВА--- КОЛКО ДЕЛА СЕ ВОДЯТ В МОМЕНТА ОТ ТОЗИ РОД ---ОЩЕ---ЗНАМ ЧЕ ПАК С ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩТНО Е ПРОДАДЕНА ДЪРЖАВНА ПОЧИВНА СТАНЦИЯ НА МОРЕТО И СЕ ВОДИ ДЕЛО--- ОЩЕ ---ПАК ПО ТОЗИ НАЧИН СА ПРОДАДЕНИ НЯКАКВИ ЗЕМИ СЕГА КАКВО ДА ПРАВИМ-- ВАПРОСА МИ Е В МН.ЧИСЛО. НОТАРИАЛНАТА КАМАРА ПУБЛИКУВА ЕТИЧЕН КОДЕКС НА НОТАРИУСА---АЛА БАЛА-- НА КРАЯ НА САЙТА ЗА ВЪРШВА С ПОКАНА ЗА ПОЧИВКА В КРОАТИЯ НА МОРЕ--- ОЩЕ ---МОГА ЛИ ДА ПЕДЯВЯ ИСК КЪМ НОТОРИУСО ИЗПОВЯДАЛ ЗДЕЛКАТА-- А - ТОЙ ДА СЪДИ И ИЗДИРВА ИЗМАМНИЦИТЕ--ПО КОЯ ТОЧКА И АЛИНЕЯ---- ПИШЕТЕ И ПОМАГАЙТЕ АКО МОЖЕТЕ--- ////СИГУРНО ИМА И ЧЕСТНИ ХОРА НА ТАЗИ ЗЕМЯ
- georgi
- Младши потребител
ПОООООМОЩТ ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ ИЗМАМЕНИ ИЗЛЪГАНИ ТОРМОЗЕНИ И МАЛТРЕТИРАНИ ОТ Б.Г. ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И КРАИЩА НА Б.Г. СЪЕДИНЯВАЙТЕСЕ - ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ИЗМАМНИЦИТЕ -------ТЕ СА МНОГО И ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ.... ДНЕС НОВА ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕМАТА ----А ИМЕННО В ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕННОСТА ----РАЗДЕЛ ОГРАНИЧЕНО ВЕЩНО ПРАВО ВИ ДАВА ПРАВО ДА СКЛЮЧИТЕ ДОГОВОР С КОЙТОИДАЕ СУБЕКТ /ЛИЦЕ / ДОГОВОР ЗА ПОЛЗВАНЕ......... НА ЗЕМЯ ИЛИ ЖИЛИЩТЕ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ.......СЪС СИГУРЕН ВАШ ЧОВЕК.....НОТ.ЗАВЕРЕНО. ТОВА Е НЕЩО ПОДОБНО КАТО ИПОТЕКАТА.....НОООО .....МНОГО ПО ЕФТИНО....................ОТНОВО ...НО......АЗ ВЕЧЕ НЕВЯРВАМ НА НИКОЙ .......ТАЗИ ОПЦИЯ Е РЕАЛНОСТ НАПРАВЕТЕ КОНСУЛТ...С...ПРОФЕСИОНАЛИСТ ........НЕ Е ПРЕЧКА ДА СЕ ПОЛЗВАТЕ И ОТ ДВАТА ВАРИАНТА ... /.ИПОТЕКА --- И ---ЗАПАЗВАНЕ ПРАВО НА ПОЛЗВАНЕ/-ДВОEИН ФИЛТЪР.........ОЩЕ ЗА ПЪЛНОМОЩНИТЕ --- В МОМЕНТА ДОБРИТЕ НОТАРИУСИ ПРАВЯТ СПРАВКИ ПО ТЕЛЕЮНА --ЗАПИТВАТ КОЛЕГАТА СИ ЗА НОМЕРА НА ПЪЛНОМОЩТНОТО ДАЛИ ПОД ТОЗИ НОМЕР Е ВПИСАНО СЪШТОТО МИЦЕ В НОТ. РЕГИСАР --АКО - ОТГОВОРА Е ДА --ИЗПОВЯДВАТ ЗДЕЛКАТА И ВСЧКО Е О.КЕЙ.---ДА АМА НЕЕЕЕ---ВНИМАНИЕ НОВА ОПАСТНОСТ ---ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗАЩО
- georgi
- Младши потребител
НЕМИ СТИГНА МЕСТОТО-------ЗАЩТО -- ИМА НОВА ОПАСТНОСТ-----ДНЕС МИ РАЗКАЗВАТ ИНТЕРЕСЕН СЛУЧАЙ .---РУСКА БАНДА СКЛОНЯВА СОБСТВЕНИК НА ИМОТ ДА ИМ ДАДЕ ПЪЛНОМОЩНО ЗА ПРОДАЖБА НА ИМОТА НА ТРЕТО ЛИЦЕ --ОТИВАТ ПРИ НОТАРИУСО И ТОЙ ИЗПЪЛНЯВА ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА СИ.---ОТНОВО---НО ТЕЗИ РЕБЯТА КАКВО ПРАВЯТ-----ПОДПРАВЯТ САМО ТЕКСТА В ЧАСТА --- ЧЕ ЕМАТ ПРАВО ДА ГО ПРОДАВАТ И НА СЕВЕ СИ---. И ТАКА ОТИВАТ ПРИ ДУГ НОТАРИУС КОЙТО ПРАВИ ТИЛЕФОННАТА СПРАВКА-----КОЛЕГАТА КАЗВА ЧЕ ВСИЧКО Е О.КИЙ --И ЗДЕЛКАТА Е ИПОВЯДАНА ПЕРФЕКТНО ОТ ДВАМАТА НОТАРИУСА ---ПИТО ПЛАТЕНО---А НАШИЯ ЧОВЕК Т.Е. СОБСВЕНИКА ПИЕ СТУДЕНА ВОДА И СТАВА КАТО МН.... ОЩЕ -- ПОДПИСА Е НЕГОВ ИМЕТО СЪЩО НОМЕРАТА В РЕГИСТАРА СА О.КЕЙ НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ---ИЛИ----НОТАРИУСА НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА ПРОВЕРИ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ОСВЕН ПО ТЕЛЕФОНО ---МОМЕНТ-----МОЖЕ САМО АКО ОТИДЕ НА МЯСТО ДА ПРОВЕРИ ЛИЧНА ---НЕЗНАМ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА --ВАРИАНТИТЕ СА ДВЕ ДА МУ СЕ ПЛАТИ ИЛИ ДА МУ СЛОЖАТ ПИЩОВА НА ГЛАВАТА---ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАМ
- georgi
- Младши потребител
i Драги Геoрги,
наистина сте много притеснен.И има защо,но се стегнетемзащото ви предстои трудна и продължителна съдебна война и за да я спечелите не трябва да действате припряно и необмислено.
Мой приятел пострада по подобен начин-продадоха имота му с фалшиво пълномощно,но той се усети навреме и наложи възбрана.Сега в имота не живее никoй.Така че добре е да съберете пари и да наложите възбрана за да не се препродаде имота.Лошото е че сте само съсобственик,така че можете да претендирате само върху вашата част от имота.Съсобственика ви си е продал частта.Прсдстои ви доста работа,за това се въоръжете с търпение и си намерете добър адвокат-в Ц има такива и ако не знаете аз мога да ви кажа.
Ако може кажете кой е нотарюса изповядал сделката.Трябва да се дава гластност на такива работи,но до доказване навината(което е почити невъзможно) той е невинен.
Моя приятел се обръща към ТВ предавания-Според закона и И$Л,за сега само от второто му отговориха,но нищо конкретно.Ако се съберете повече такива случаи и се вдигне шум нещо може да се промени.
Вкрайна сметка да сте жив и здав...,а винаги можете да пръснете черепа на измамниците- и те са хора като нас.Ако няма правосъдие и това е изход.
Аз отдавна предлагам да се обединим имамените и с общи средства да раздаваме справедливост,защо да не си наемем и килър?!Но това е вариянт след като всичко е загфубено,а за сега се пазете,защото измамника може да реши да разреши проблема си по същия начин!
наистина сте много притеснен.И има защо,но се стегнетемзащото ви предстои трудна и продължителна съдебна война и за да я спечелите не трябва да действате припряно и необмислено.
Мой приятел пострада по подобен начин-продадоха имота му с фалшиво пълномощно,но той се усети навреме и наложи възбрана.Сега в имота не живее никoй.Така че добре е да съберете пари и да наложите възбрана за да не се препродаде имота.Лошото е че сте само съсобственик,така че можете да претендирате само върху вашата част от имота.Съсобственика ви си е продал частта.Прсдстои ви доста работа,за това се въоръжете с търпение и си намерете добър адвокат-в Ц има такива и ако не знаете аз мога да ви кажа.
Ако може кажете кой е нотарюса изповядал сделката.Трябва да се дава гластност на такива работи,но до доказване навината(което е почити невъзможно) той е невинен.
Моя приятел се обръща към ТВ предавания-Според закона и И$Л,за сега само от второто му отговориха,но нищо конкретно.Ако се съберете повече такива случаи и се вдигне шум нещо може да се промени.
Вкрайна сметка да сте жив и здав...,а винаги можете да пръснете черепа на измамниците- и те са хора като нас.Ако няма правосъдие и това е изход.
Аз отдавна предлагам да се обединим имамените и с общи средства да раздаваме справедливост,защо да не си наемем и килър?!Но това е вариянт след като всичко е загфубено,а за сега се пазете,защото измамника може да реши да разреши проблема си по същия начин!
- notarius
- Младши потребител
Има много начине за измама и на практика няма никаква защита.Няма достатъчно на дежден начин да се защитите от кражба на недвижимия си имот,поне аз не мога да измислв такъв.За това мисля,че е добре всеки един гражданин да оторави питане до законотворците и законоизпълнителите да му отговорят как да се защите от такива измами.Може и да се сетят да направят нещо!
- manolo
-ДО -НОТАРИУС ---МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА И САВЕТА С УВАЖЕНИЕ /GEORGI --GERGANA -I T.N. / -----------------------------------------------------------СВЕТКАВИЧНО СА ВЗЕТИ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ МЕРКИ..-- 1-ВО КЛАУЗА САСОБСТВЕНК --НЕМОЖЕ 3-ТО ЛИЦЕ ДА КОПУВА ПРЕЗ МЕН --ЛИПСВА НОТАРИАЛНА ПОКАНА АЗ ДА КУПЯ -- ПО ПРАВО -- . ДОГОВОРА НИШТОЖЕН.---ДОРИ И ДА НЯМА ИЗМАМА. ---ОЩЕ --- КАЖЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ ---Ц -- ДА ГИ ВИДИМ ТЕЗИ АДВОКАТИ. - --ОЩЕ --- ЗА НОТАРИУСА --- ПРОЧЕТЕТЕ ЗАКОНА ---ЕТИЧЕН ЗАКОН ЗА НОТ . КОЙТО ГЛАСИ НЕ СЕ ПЛЮЙТЕ ЕДН ДРУГ. --И ТАКА ---СОРИ -- ГЛАСНОСТ КАТО МИНАТ ДЕЛАТА. --ЗАЩОТО НЯМА ПОЧИВКА В ХАРВАТСКО.----ОЩЕ -- ТЕ НОТ. СИ ЗНАЯТ ЧЕ ВСИЧКИ ПЕЧАТИ В СОФИЯ --ВАРНА И Т.Н. СА ФАЛШИВИ -- И КАКВО ОТ ТОВА ПЪРВО ПАРИТЕ А ПОСЛЕ КОЙТО ОЖИВЕЕ..--ОЩЕ ---САМО ПОТАРПЕВШИЯ ЛИ ДА ДИГА ШУМ --- А ЛОЯЛНИЯ НОТ / АКО ВАОБЩЕ ИМА ТАКИВА / КАКВО ДА ПРАВИ ТЕ СИ МАЛЧАТ И СИ БАЧКАТ--ЦИТАТ ОТ БРОКЕРА-- .--ЧУХ ПО РАДИОТО ЕДНА ЖЕНА ИСКА ДА СЕ ЗАПАЛИ ---- СЪЩИЯ СЛУЧАЙ - АМИ САМО ТЯ ЛИ.--- ОЩЕ-- ТОВА ЗА ЧЕРЕПИТЕ И КИЛАРА ГО ПРЕОТСТЪПВАМ НА ВАС. КОНФУЦЙ---- ЦИТАТ -ЕДИН АЗИАТИЦ СТОЯЛ НА БРЕГА НА МОРЕТО И ЧАКОЛ ДА МИНЕ ТРУПЪТ НА ВРАГА МУ. ---ОЩЕ НЕЩО НЯМАТЕ ЕЗК НА ПРАВИСТ --- И -- СТИЛ. ----ПИСАТЕЛКАТА - ГЕОРГИ - ГЕРГАНА И Т. Н.
- georgi
- Младши потребител
ДО МАНОЛО ---СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИКО АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ .------------НО ЗАКОНОТВОРЕЦА В Б.Г. НЯМА ТАЗИ ЗАДАЧА ---ПРИВИДНО ПРАВИ ЗАКОН ЗА / ТЛЪСТ ХОНОРАР / НО ОСНОВНАТА МУ ЗАДАЧА Е -- ТОЙ ЗАКОНА--ДА САЗДАДЕ ХАОС ИЛИ РЕД В ХАУСА ---ЧЕТЕТЕ ХЪНТИНКТЪН --ЗБЛЪСАК ---НА ЦИВИЛИЗАЦИИТЕ .--- И ДРУГИ АВТОРИ ИМА. В МЪТНАТА ВОДА СЕ ЛОВЕ ПО ЛЕСТНО
- georgi
- Младши потребител
До Георги:Тожа са стила и езика е така,жсе пак тожа е сжободен форум.В писанията ви обаче се усеща и една от причините да сме все още на този хал-всеки се спасява сам,а престъпниците са организирани като глутница вълци.Набелязват си жертва,отделят я от стадото и я изяждат.Останалите от стадото са доволни,че този път са оттървали кожата(до следващия път)А колкото до това,че имота не е предложен първо на вас-това не ви спасява,ако има представено ваше пълномощно и декларации(естественно фалшиви).
Така,че трябва дас се обединим в личната си борба и трагедия.Иначе ще си седим край реката да чакаме труповете.....Те ще минат,но дали нище сме живи да ги видим?!
Така,че трябва дас се обединим в личната си борба и трагедия.Иначе ще си седим край реката да чакаме труповете.....Те ще минат,но дали нище сме живи да ги видим?!
- notarius
- Младши потребител
ДО --- НОТАРИУСА -- Е-МАИЛ-. КОЛУ КОЛУВ bsts@ABV.BG--НЕ САЩЕСТВУВА----ПОМАГАЙ--- НАПРАВИ АНКЕТА ДО ВСИЧКИ РЕГИСТРИРАНИ НОТ.--ДАЛИ ------ИМАТ САМНЕНИЯ ИЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ ПЕЧАТИТЕ ИМ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ КОЛКО ОТ ТЯХ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ СА ФАЛШ --ОСВЕН ЧЕ ДАВАТ СИГНАЛ В ФИНАНС ПОЛИЦИЯ И В СЛЕДСТВИЕТО --КАКВИ МЕРКИ ВЗЕМАТ ЛИЧНО ТЕ НАПРИМЕР СПЕЦИАЛНИ БЛАНКИ ХОЛОГРАФНИ СТИКЕРИ И Т.Н.---НЕЩО ЗА МЕН СА СЕ БАРИКАДИРАЛИ ГРОБНО МАЛЧАНИЕ ---ФАРАДЕЕВА КЛЕТКА ----САМИТЕ ТЕ ЯВНО НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА КОМЕНТИРАТ ТОВА --ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ДА ДАВАТ ИНФОРМАЦИЯ НА ---КЛИЕНТИТЕ СИ ДА ГИ ЗАДАЛЖАТ ДА СЛОЖАТ ТАБЕЛИ НО ОФИСИТЕ СИ ОТ --ТОВА ИМИДЖА ИМ НЯМА ДА ПАДНЕ / ПАРИТЕ /--ОЩЕ--- ОБАДИ СЕ НА СЛАВИ ТРИФОНАВ ПО ВАПРОСА НА - НАЛИ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМА РАБОТА--НА В.Н.Т. ИСКРЕННО И ЛИЧНО---ЧАСТЕН СЛУЧАЙ-- НО ТОВА ПОДКРЕПЕНО СЪС СТАТИСТИКА КАТО ЦИФРИ .. НАРУШЕНИ НИ СА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ИМА САЙТ ЗА ЧОВ.ПРАВА--- ЩЕ СЪДИМ ДЪРЖАВАТА ЗА ТОРМОЗ В СТРАЗБУРГ ---СЕГА КАТО НЯМАМ ПАРИ ДО СИ КУПЯ ПАРИ-----В БОКЛОКЧЙСКИ КОНТЕЙНЕР ЛИ ДА ЖИВЕЯ ИЛИ ДА СЕ ОБЕСЯ --ЗАПАЛЯ---ПИТАЙ И РАЗПИТВАЙ ДА ИЗДАДЕМ КНИГА ИЗМАМИТЕ С НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ---КЪЩИ И АПАРТАМЕНТИ-- ОБАДИ СЕ НА ВИ-ВИ-СИ НА КОРИТАРОВ ---- НА 10--ИВО ИНДЖЕВ ДА МИ ДАДАТ ПЕЩЕРА БЕЗВЪЗМЕЗНО
- georgi
- Младши потребител
Скоро научих за подобна измама с фалшивппълномощно извършена в Димитровград,така че схемата продължава да дейсва,а правосъдните органи продължават да бездействат.И това ще продължи още дълго ако жертвите не се обединят или докато не ужилят някой депутат или министър(надявам се скоро да се случи и това).
Така,че доста се потърпевшите,ако това ви успокоява.......
Така,че доста се потърпевшите,ако това ви успокоява.......
- Потомак
измами винаги е имало и ще има. има ги и на белия свят. те лежат на тънката граница между личната свобода и ограниченията на човешките права. колкото човек е по-свободен толкова е по застрашен и обратно. Няма как да се изключи човешкият фактор.
- niki2003
19 мнения
• Страница 1 от 1
|
|