начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

ИЗИСКВАНИЯ ЗА СЛЕДОВАТЕЛИ

Дискусии на тема съдебната власт в България

ИЗИСКВАНИЯ ЗА СЛЕДОВАТЕЛИ

Мнениеот Blackthorn » 13 Юли 2005, 18:58

Колеги,надявам се някой да е наясно с проблем..освен всички изисквания за връзки,пари и т.н. какво е изискването за мъже?Имам предвид дали трябва да съм изкарал казарма и конкретно- предстои да бъда освободен от военна служба по болест..За МВР ми е ясно,4е не мога да кандидатствам..а за магистрат?

Благодаря предварително:)
Blackthorn

Мнениеот студент » 13 Юли 2005, 19:10

естествено,че няма изскване за казарма.мисля,че има такова изскване само за военните магистрати-мъже.
студент

Мнениеот DEKAH » 14 Юли 2005, 12:44

Не съм чувал за спец. изисквания към мъжете. Но дори и да има някакви могат да се избегнат последния начин:

1-ви вариант - 10 000 лв на ръка.
2-ри вариант - баща, майка, леля, чичо, вйучо и т.н. на ръковоедн пост в системата (за предпочитане да е в системата на МВР)
3-ти вариант - кадърен си, умен си, знаеш перфектно теорията, уастваш в конкурс, печелиш го - назначават някой по т. 1 и 2

Успех!!!
:D :D :D
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Назад към Съдебна власт