адвокат написа:,а какво остава за Вас и останалите шапкари.
А, това сега го забелязах ((
Адвокате, хайде поне малко уважение към служителите на МВР!!! А ??
Току виж се наложило утре на улицата да помогнат на вас или ваш близък.
|
|
адвокат написа:,а какво остава за Вас и останалите шапкари.
По тези дела може и да не се разпитват свидетели, а да се снемат обяснения. Хубаво е когато пишете във форума да се подготвите предварително!!!специалист написа:Днес в интервю за вестник "Труд" зам.министъра на МВР Бойко Коцев твърди,че по делата срещу неизвестен извършител работят униформени полицаи,защото тези дела били елементарни и по тях ПРОЦЕСУАЛНО-СЛЕДСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ!?!?!? Алооооо, Коцев, а разпита на пострадалия в процесуалното качество на свидетел какво е,бе,батка? Кой сега е номеееееер 1? МВР е номер едно!!! Абе я закрийте МВР!!! Защо да се закрива следствието? Ебати интелектуалците!!!
Anonymous написа:Ей смешник, тези героични подвизи са само в тъпите холивудски филми.
Anonymous написа:Ти си скрита фуражка- поне се научи да пишеш на кирилица.новобранец- марш в строя!
Anonymous написа:Anonymous написа:Ей смешник, тези героични подвизи са само в тъпите холивудски филми.
Ей анонимник, я ми кажи ти кой си и какъв си че ги разбираш толкова нещата, кое е от холивудските филми и кое не ???
Знаеш ли какво? Отиди се разходи до едно РПУ. Което и да е. Във всяко има по едно табло с некролози на колеги. И знаеш ли какво ще видиш там ? Хора които не са навършили 40. И ако не е куршум ще е инфаркт или инсулт. И това не е холивудски филм !!! ............. !!!
gega написа: основния недостатък на системата - неефективността й и зависимостта й от политици и откровенни престъпници, наречени "бизнесмЯни".
Наблюдател написа:Ей тва са железните аргументи на младшия прокурор. Прав съм щото съм спечелил конкурса и изпълнявайте и не разсъждавайте. Много от рано са ви изучили на тези мурафети и много от рано се опиянихте от властта.
С такива кадри прокуратурата далече ще отиде, ама не знам в добра или в лоша посока.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта