начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

Прехвърляне на МПС...

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прехвърляне на МПС...

Мнениеот Yavi » 08 Сеп 2005, 20:01

Здр. Предстои ми продажба на мотоциклет.Обаче документите (талона) на МПС-то е на името на стария собственик.М/у нас е сключен договор за покупкопродажба и остава мотоциклета да се регистрира на мое име.В продължение вече на 1 година аз не съм го регистрирал на мое име.Интересува ме дали е възможно с наличните документи без да е регистриран на мое име да прехвърля мотоциклета на следващия собственик?
Yavi

Re: Прехвърляне на МПС...

Мнениеот донна2 » 08 Сеп 2005, 20:39

доколкото имам опит от що годе подобен казус не няма да стане ......първо нотариуса едва ли ще се съгласи на такова нещо второ като се отиде в КАТ с договор и талон на друго име не на продавача ,няма да се съгласят да го регистрират.
донна2

Мнениеот гост » 19 Сеп 2005, 18:47

Търсете старият собственик, той трябва да направи нов договор за покупко-продацба на МПС с новият копувач.
гост

Мнениеот kontrol » 19 Сеп 2005, 20:54

гост написа:Търсете старият собственик, той трябва да направи нов договор за покупко-продацба на МПС с новият копувач.

Я кажете как? Интересно, как ще сключи договор за покупко-продажба за нещо, което не притежава?
kontrol
Активен потребител

Назад към Покупко-продажба