Гостенка написа:круела написа: И понеже, ще ме извините, Гостенка, но съдът отново подхожда леко високомерно по въпроса, носи и последствията- считат го и него за поборник с престъпността, и очакват резултати на конвейр.Затова "бойковизмът" ще има трайна почва у нас. А питам всички.
И аз се извинявам, но това с дежурното обвинение във високомерие ми прилича на обвинението към изнасилената, че е предизвикала насилника.
Всичко това стана вчера. Какво да направи Бисер Троянов снощи или тази сутрин? Да свика журналистите и даде пресконференция като ген.Петров? Или това да го направи Евгени Стайков? Или за пореден път Иван Григоров?
Ами това не е частен въпрос нито на съдебния състав, нито на апелативния съд, нито на съда въобще. Това трябва да е държавна политика, както е в белите държави. Това ще рече - председателствуващия ВСС министър на правосъдието, тутакси да сезира равният нему по ранг министър на вътрешните работи, който да накара Петров, както се е изказал в този стил, така и да се извини. Това е правилният и цивилизован начин. Как го виждате това нещо да стане? Колко пъти Нели Куцкова се изказва срещу Бойко? Колко пъти Григоров обяснява, че не сме страна в процеса? И да ме прощавате, но нито на Петров, нито на Борисов им пукаше или им пука от реакцията на съда. Те могат да бъдат спрени от началниците си. Защо не обвините въпросните началници - Румен Петков или Сакскобургготски, който единствен можеше да озапти лицето Борисов?
Съдът е смешен не заради Бойко Борисов, а защо си е смешен. Веднага ще ти дам един ... Англичанин след мача Ливърпул-Милан. Удря барман с камък в главата и БГ съдът го осъжда на 15 години затвор; делото продължава няколко месеца. Страшина след употреба на алкохол, карайки своето МПС блъска Стойчо Стоилов и след това го прострелва няколко пъти, като му пълни корема с олово. Присъдата е 10 години. Делото продължава повече от 3 години!
А тоя Григоров не ми го хвали, ако обичаш ... тъжна картинка сте!