- Дата и час: 15 Дек 2024, 22:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сътрудничка в адвокатска кантора - омъжена за патрона си
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Онзи от "Скат" - Юлиан или -ян Вучков казваше: "Гледам и не вярвам на очите си"!
Ти, който и да се криеш под "Гост",
жалко е, че пишеш и че задаваш такива "празни" теми. Тук наистина не е клюкарница.
О, sankta simplicitas.
До какво доживяхме, до каквоооо....
Ти, който и да се криеш под "Гост",
жалко е, че пишеш и че задаваш такива "празни" теми. Тук наистина не е клюкарница.
О, sankta simplicitas.
До какво доживяхме, до каквоооо....
Dura lex, sed lex
- lazar_petrov
- Младши потребител
Колеги, не ставайте смешни с подобни злободневни теми и изказвания! За един юрист би следвало да имат значение къде по-сериозни теми за размисъл и коментар. Подозирам, че става дума за човек, когото познавам отдавна и мога да ви кажа, че не съм й симпатизирала много, но пък и нищо лошо не съм видяла от нея. Бих казала даже, че е човек, достоен за уважение. А тези, които сте решели да се правите на Господ и да съдите всеки за всичко - си губите времето... Точно човекът, за когото явно се води коментара, имаше добри финансови възможности още преди да се омъжи и да я заклеймят, че е користно обвързана и се беше доказала като юрист. Затова, хайде всеки по пътя си!!!
- !!!
КЛЮКИТЕ във форум ... за юристи
" ... Е, явно част от форумците си се познавате лично. Тогава защо лично не си обсъждате тези неща ?...
Защо трябва да занимавате останалите ? ... " каза някой !...
Аз пък казвам : " КЛЮКИТЕ ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ! "
И най -добре клюките и злобата си ... дръжте в къщи !
Това ми е мнението по " темата " !
И , честно , съжалявам , че я отворих ...
Защо трябва да занимавате останалите ? ... " каза някой !...
Аз пък казвам : " КЛЮКИТЕ ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ! "
И най -добре клюките и злобата си ... дръжте в къщи !
Това ми е мнението по " темата " !
И , честно , съжалявам , че я отворих ...
- Гост
клюкарница?!
Не трябвало форума да се превръща в клюкарница???
Юристите не са клюкари? От всички професии юристите са най- неклюкарещите хора? Някой друг да се измайтапи още...
Юристите не са клюкари? От всички професии юристите са най- неклюкарещите хора? Някой друг да се измайтапи още...
- shahin_fm
- Нов потребител
Чиста българска злоба-за сетен път се доказахме,че много ни бива в това,да гледаме в паницата на другия.Нали знаете защо в ада в казана на българите няма дявол да ни натиска надолу да не излезем?-защото който тръгне да се измъква,другия го дърпа надолу-аз не сакам на мен да ми е добре,ами на Вуте да му е зле...
Еххх,простотийо,по хората ходиш...
Еххх,простотийо,по хората ходиш...
- анонимен
И кво?
Сега по-леко ли ти стана,мижитурко? Облекчи ли се?
Проблемът на юридическата професия е, че има такива "юристи" като теб, на които някой, незнайно защо, ме кара да им викам "колеги".
Тя се омъжила.
Ми направи го и ти, ако има кой да те вземе.
Проблемът на юридическата професия е, че има такива "юристи" като теб, на които някой, незнайно защо, ме кара да им викам "колеги".
Тя се омъжила.
Ми направи го и ти, ако има кой да те вземе.
- Патрона
Re: И кво?
За жалост "колеги" от сорта са много.На какво ли не се англедах и наслушах последно време.
За колегиалност много отдавна не може да се говори .
- донна2
Re: И кво?
донна2 написа:За жалост "колеги" от сорта са много.На какво ли не се нагледах и наслушах последно време.
- донна2
Аз не мога да разбера...
... Някой е изтървал хубавото момиче или е изтървал хубавото момче А ако е за интрижката... Ми накривихте на някой шапката...
- prnedev
- Активен потребител
Ще прощавате, но ако става дума за колегата Костакиева, мога само да ви кажа, че тя е супер във всяко едно отношение, особено професионално. Това момиче го чака голямо бъдеще в професията. Освен това аз по-колегиален юрист не съм срещала. Що се отнася до брака й, това си е нейна работа, но ако вземете да си направите труда да се замислите, няма нищо лошо човек да търси и да се събира с хора на своето ниво - в случая - толкова високо. Тя и за президента да е женена, пак ще го представя достойно навсякъде. Така че си задръжте злобните приказки за някъде другаде, още повече че този форум не е за такива селски изпълнения, и зяпане в канчето на другите. Май излиза, че вие сте провинциалистите... Само се чудя, не ви ли е срамно да разголвате нищожеството си така - пред всички...
В заключение, да кажа, че юристите сме известни с липсата на колегиалност, и че се "ядем" един - друг. Затова - когато между ннас се появи такъв стойностен, етичен човек и толкова добър професионалист, можем само да се отнасяме с уважение, да се възхищаваме и да взимаме пример. Затова - задръжте си махленските коментари за друго място... А даже си струва вие да се замислите за себе си, малко по- критично, нищо че сте от София
П.П. Впрочем, аз също съм от София, но това не ми пречи да признавам качествата на всички хора, които заслужават, независимо откъде са.
В заключение, да кажа, че юристите сме известни с липсата на колегиалност, и че се "ядем" един - друг. Затова - когато между ннас се появи такъв стойностен, етичен човек и толкова добър професионалист, можем само да се отнасяме с уважение, да се възхищаваме и да взимаме пример. Затова - задръжте си махленските коментари за друго място... А даже си струва вие да се замислите за себе си, малко по- критично, нищо че сте от София
П.П. Впрочем, аз също съм от София, но това не ми пречи да признавам качествата на всички хора, които заслужават, независимо откъде са.
- verina
- Нов потребител
Нито познавам Костакиев, нито Костакиева. С такива бракове е пълно, т.е. нито са първите, нито последните. Имайки малко повече житейски опит от пишещите в този форум няма да нападам нито този, който е отворил темата, нито тези, които са щастливо женени.
Само ще ви кажа защо има много подбни бракове. Жената се влюбва в образа на успелия мъж. Успелият мъж се замайва от възхитата, с която тя го гледа. Обичат се! Всичко е хубаво. Един ден изтрезняват, приказката свършва и всички казват това е брак по сметка и т.н. тя такава, той такъв. Но не са прави. Повечето бракове един ден се изчерпват, затова има и бум на разводите, важно е да им е хубаво, докато са заедно! А ако на жената й остане някой апартамент или къща за след това добре дошло! Не питай старило, питай патило!
Само ще ви кажа защо има много подбни бракове. Жената се влюбва в образа на успелия мъж. Успелият мъж се замайва от възхитата, с която тя го гледа. Обичат се! Всичко е хубаво. Един ден изтрезняват, приказката свършва и всички казват това е брак по сметка и т.н. тя такава, той такъв. Но не са прави. Повечето бракове един ден се изчерпват, затова има и бум на разводите, важно е да им е хубаво, докато са заедно! А ако на жената й остане някой апартамент или къща за след това добре дошло! Не питай старило, питай патило!
- опитна
- гост
Моля за едно огромно извинение за това, че си позволявам да се закача на "клона", т.е. да се включа по темата. Без да съм имала предвид разсъжденията, споделени тук, се влюбих в един такъв адвокат. Да, преуспелият мъж може би ме заплени. Може би го гледах (и все още го гледам) влюбено. За да не ме одумват, за да не се чувствам гадно и висяща на врата му, за да съм пълноценната жена до него, смених две държавни институции (като юрисконсулт). Спечелих магистратско място на последните конкурси. И го направих въпреки липсата на ентусиазъм у адвоката по темата. Летях от радост, че ще имам възможността да придобия собствена, различна физиономия като юрист. А сега съм във фазата на блъскане на главата... Защото има все още достойни адвокати, които смятат, че "не е редно да прекрачваш тънката червена линия" и "да спиш с врага"... И сърцето ми се къса, а главата ми ще се пръсне от мисълта, че заради професионалния си успех, най-вероятно ще загубя любовта си. И не знам дали нямаше да ми е по-лесно да преглътна всички подобни глупости, които Вие, колеги, сте наредили тук, вместо да се отказвам от собственото си желание да стана адвокат и да работя редом с мъжа, когото обичам...
- една объркана
една объркана написа:Моля за едно огромно извинение за това, че си позволявам да се закача на "клона", т.е. да се включа по темата. Без да съм имала предвид разсъжденията, споделени тук, се влюбих в един такъв адвокат. Да, преуспелият мъж може би ме заплени. Може би го гледах (и все още го гледам) влюбено. За да не ме одумват, за да не се чувствам гадно и висяща на врата му, за да съм пълноценната жена до него, смених две държавни институции (като юрисконсулт). Спечелих магистратско място на последните конкурси. И го направих въпреки липсата на ентусиазъм у адвоката по темата. Летях от радост, че ще имам възможността да придобия собствена, различна физиономия като юрист. А сега съм във фазата на блъскане на главата... Защото има все още достойни адвокати, които смятат, че "не е редно да прекрачваш тънката червена линия" и "да спиш с врага"... И сърцето ми се къса, а главата ми ще се пръсне от мисълта, че заради професионалния си успех, най-вероятно ще загубя любовта си. И не знам дали нямаше да ми е по-лесно да преглътна всички подобни глупости, които Вие, колеги, сте наредили тук, вместо да се отказвам от собственото си желание да стана адвокат и да работя редом с мъжа, когото обичам...
Теб пък, въобще не те разбирам, ако го обичаш и той те обича какво чакаш? Слушай сърцето! Живей за мига! довери ми се! Моралисти винаги ще има
- опитна
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|