начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

назначаване в съдебната система-преса

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот Гост » 07 Дек 2005, 13:25

Anonymous написа:Ето,смаляваме буквите!А сега бъди откровен и кажи дали си с инициали-Г.Т.Л.!Ще ти бъда благодарна за откровението!

Аз бях откровен и преди малко. Не съм с инициали Г.Т.Л. Надявам се да си ми благодарна за откровението :)
Гост

Мнениеот Гост » 07 Дек 2005, 15:56

BLAGODARNA SAM TI,NO VSE O6TE TE PODOZIRAM 4E SI LICETO G.T.l.!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?
Гост

Мнениеот Гост » 07 Дек 2005, 19:32

Anonymous написа:
Anonymous написа:!

Пич, знаеш ли къв е твоят проблем? Ти още не си осъзнал, че си губещ! Стига с тоя популизъм. Интелигентният би направил така ... Злоба, безсилие! Няма такъв филм! Ние сме хора с принципи и се гнусим от нечистоплътните, които не играят по правилата! Ние ставаме все по-силни и все повече! Един ден ще вземем нашето, защото ние сме свикнали да побеждаваме и да печелим без да чакаме на тоя, и на ония. Аз лично, съм спечелил и печеля много повече от един БГ съдия, та бил той и член на ВСС! А, аз съм все още в началото на професионалния си път. Не бих станал магистрат, но исткренно се възмущавам, защото това е подигравка и гавра със Съда! Сам виждаш, че се възмущават и много магистрати, които са спечелили сами местата си! Така, че ние сме силни и вярваме в себе си!
Освен това, народът е казал: "На зло куче, зъл прът!" Ние не сме злобни, а вие сте смешни! Ние сме принципни!

Браво, така е то! Подкрепям те напълно! Наистина така се чувствах, когато се явих на конкурса миналата година! Пред нас няма избор - трябва да живеем сега, днес и то така, както ние искаме - с достойнство! Няма връщане назад и който смята противното, просто е объркал епохата! Дерзайте, пичове!!!!
Гост

ужас

Мнениеот 69 » 07 Дек 2005, 20:52

Ами кво да Ви кажа, аз работя в системата от 10 години и смея да твърдя, че при нас дори и чистачката е назначена с връзки. Не можете да се приборите със системата. Докато не се разчистят тиквите от бившата номенклатура, които още дърпат конците няма да има оправия. Погледнете изказванията на който и да е от ВКП и просто започва да те е срам заради тях.
69

Мнениеот Гост » 08 Дек 2005, 14:48

Това не ви ли прилича много на "Крадецът вика "дръжте крадеца!""?
Насъбрали се тука няколко човека, които ни обвиняват, че сме злобни, понеже сме се били възмущавали. Защо? Най-вероятно за да отклонят акцента и на принципа "Нападението е най-добрата защита" да влезем в пререкания кой бил злобен и кой не, а кариеристите-връзкари да останат на заден план в темата.
Хитро, но няма как да стане :P
Гост

Re: ужас

Мнениеот Di M » 08 Дек 2005, 15:22

69 написа:Ами кво да Ви кажа, аз работя в системата от 10 години и смея да твърдя, че при нас дори и чистачката е назначена с връзки. Не можете да се приборите със системата. Докато не се разчистят тиквите от бившата номенклатура, които още дърпат конците няма да има оправия. Погледнете изказванията на който и да е от ВКП и просто започва да те е срам заради тях.

Работя 12 години , не вярвам на началниците . Само интриги, подмолни ходове, повишения по симпатии, на красивите жени трябвало да се даде власт, и те правят свирки естествено в прекия и преносния смисъл, а горните все не знаят, не са чули, не са от тука и са за малко, крият кореспонденция, хвърлят документи в кошчетата в Министерството, пипат с ръчички разни секретарки, доносници навсякъде, една атмосфера на несигурност, и в крайна сметка - на обреченост, докато продължиме.
Di M

Re: ужас

Мнениеот Di M » 08 Дек 2005, 15:23

69 написа:Ами кво да Ви кажа, аз работя в системата от 10 години и смея да твърдя, че при нас дори и чистачката е назначена с връзки. Не можете да се приборите със системата. Докато не се разчистят тиквите от бившата номенклатура, които още дърпат конците няма да има оправия. Погледнете изказванията на който и да е от ВКП и просто започва да те е срам заради тях.

Работя 12 години , не вярвам на началниците . Само интриги, подмолни ходове, повишения по симпатии, на красивите жени трябвало да се даде власт, и те правят свирки естествено в прекия и преносния смисъл, а горните все не знаят, не са чули, не са от тука и са за малко, крият кореспонденция, хвърлят документи в кошчетата в Министерството, пипат с ръчички разни секретарки, доносници навсякъде, една атмосфера на несигурност, и в крайна сметка - на обреченост, докато продължиме.
Di M

Мнениеот ABC » 08 Дек 2005, 15:25

Връзкарството в Софийски РС е тотално. Кажете ми кой съдия там не е започнал без връзки или най-малкото без подходящата протекция. Точно съдиите от СРС ли ще ми се възмущават за връзкарството на Воденичаров и ще правята подписки. Да вървят да се слагат на Светльо Джипа барем и тях ги огрее.
ABC

Мнениеот Di M » 08 Дек 2005, 15:27

Anonymous написа:Това не ви ли прилича много на "Крадецът вика "дръжте крадеца!""?
Насъбрали се тука няколко човека, които ни обвиняват, че сме злобни, понеже сме се били възмущавали. Защо? Най-вероятно за да отклонят акцента и на принципа "Нападението е най-добрата защита" да влезем в пререкания кой бил злобен и кой не, а кариеристите-връзкари да останат на заден план в темата.
Хитро, но няма как да стане :P

Вие как ще реагирате, ако синче с условна присъда спечели конкурс и тате му е началник. И фалшивото свидетелство за съдимост било " малка подробност", но тате има пари, носи на горните и е непобедим, втори мандат.
Di M

Мнениеот Андреа » 08 Дек 2005, 16:32

И Вие да можехте, щяхте да направите същото за детето си, затова по-добре се замислете преди да говорите така
Андреа

Мнениеот Мила » 08 Дек 2005, 17:00

Бих била много щастлива, ако детето ми спечели конкурс след достойна борба с другите достойни деца, защото ще се убедя в качествата на детето си. Качества, проверени в конкурентна среда!
Но никакво удовлетворение не би ми донесъл просто един пост на готово за детето ми. ...
Мила

Мнениеот Гост » 08 Дек 2005, 17:01

Тая държава няма да се оправи, докато в нея властват терикатите.
Гост

Мнениеот Гост » 10 Дек 2005, 19:37

Какво стана с малкия Воденичаров?Голям сладур е , русичък като татко си и гаджетата им са на една възраст! Все бъдещи магистратки... :D
Гост

Мнениеот Гост » 11 Дек 2005, 10:50

м написа:Чета и се чудя на тия, които защитават сем. Воденичарови. Всъщност, не се чудя вие сте боклуци като тях! Лошо е, когато има толкова много негодници. От това, което научавам за Асенчо, си задавам въпроса какво е направил този човек сам? Баща му все още го гледа и го бута. Очевидно е, че го е бутал в СУ. После го направил асистент. И като видел, че за нищо не става, решил да го направи един съдия :) И се очаква това мамино детенце да правораздаве. Няма ли в БГ хора с характер?! Няма ли хора с морал?! Няма ли личности, ами само клоуни и подмазвачи?!
Нищо лично спрямо семейство Воденичарови. Нещо повече, не бих искал и да приближавам до блатото българска съдебна система. Само миризмата, която лъха ме дразни. Ако искат и главен прокурор да направят Асенчо, те се излагат. Но излагат и съдебна система!
Къде е завършил право синчето Воденичарово? Започна в ЮЗУ :lol:
Гост

Мнениеот Гост » 11 Дек 2005, 10:50

м написа:Чета и се чудя на тия, които защитават сем. Воденичарови. Всъщност, не се чудя вие сте боклуци като тях! Лошо е, когато има толкова много негодници. От това, което научавам за Асенчо, си задавам въпроса какво е направил този човек сам? Баща му все още го гледа и го бута. Очевидно е, че го е бутал в СУ. После го направил асистент. И като видел, че за нищо не става, решил да го направи един съдия :) И се очаква това мамино детенце да правораздаве. Няма ли в БГ хора с характер?! Няма ли хора с морал?! Няма ли личности, ами само клоуни и подмазвачи?!
Нищо лично спрямо семейство Воденичарови. Нещо повече, не бих искал и да приближавам до блатото българска съдебна система. Само миризмата, която лъха ме дразни. Ако искат и главен прокурор да направят Асенчо, те се излагат. Но излагат и съдебна система!
Къде е завършил право синчето Воденичарово? Започна в ЮЗУ :lol:
Гост

Мнениеот dess_74 » 11 Дек 2005, 10:54

Честно казано, не го познавам, не знам и къде е завършило въпросното момче, но съдейки по бала му в конкурса 6 6 6 6 ..., се усъмнявам малко в думите Ви. Може и да не съм права но все пак ...
dess_74
Потребител

Мнениеот Конкурс » 11 Дек 2005, 12:47

dess_74 написа:...... но съдейки по бала му в конкурса 6 6 6 6 ..., се усъмнявам малко в думите Ви. Може и да не съм права но все пак ...

Воденичаров? Конкурс? Съдийски? Там не успя. Затова след като измениха закона - тате го уреди в СРС без конкурс.
Конкурс

Мнениеот adv. » 11 Дек 2005, 15:39

Много ми хареса за госта за "гаджетата" - еднакви и за татко и за синчето. И същевременно ми е жалко - и за гаджетата, е за нашата действителност. мога ли да извиня "гаджетата" с "духа на времето" и с необходимостта да се адаптираш? Честно казано, не мога да приеча морала на "гаджетата" или по.скоро "липсата на морала" на " гаджетата". Но все пак имам напредък - не ги осъждам. Въпрос на избор. И на нещо друго - може би. Коментара е излишен.
Все пак не мога да си обясня как това синче ще има очи да гледа колегите си в Софийски градски съд. По-голямо дебелочие от това - здраве му кажи.
Приятен ден на всички. Радвайте са на живота - доколкото е възможно!
adv.

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 20:30

dess_74 написа:Честно казано, не го познавам, не знам и къде е завършило въпросното момче, но съдейки по бала му в конкурса 6 6 6 6 ..., се усъмнявам малко в думите Ви. Може и да не съм права но все пак ...

Завършил е в СУ. Вижте първия постинг по темата
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 20:54

Anonymous написа:
dess_74 написа:Честно казано, не го познавам, не знам и къде е завършило въпросното момче, но съдейки по бала му в конкурса 6 6 6 6 ..., се усъмнявам малко в думите Ви. Може и да не съм права но все пак ...

Завършил е в СУ. Вижте първия постинг по темата
Да, но е започнал следването си в ЮЗУ.Е, как ще завърши в ЮЗУ. Важно е да влезеш при тати, след това може и в Хонолулу да завършиш. Все пак в ЮЗУ не е престижно, независимо, че тати преподава и е декан там.Или вече не? :shock: Е, като си четкаме езиците нещо промени ли се? Тати си преподава, синчето ще продължава да се издига е и? Завист ли е това, или ни е яд на системата? А постинга за Плевен и безобразията там? Е и? Който се докопа вече явно спира да се възмущава от неправдите.
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт