начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

права върху деца

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Гост » 26 Дек 2005, 18:44

гост написа:О,свещена простота!
Ти си интересен клиничен случай!Толкова много хора на едно место!?
Ами тя затова е простота,защото е свещенна!!!Ако не беше свщенна,щяха да я наричат друга простота!!! :oops: :D :P
Гост

Мнениеот гост » 26 Дек 2005, 19:19

Веселба голееема!
Големо и умно разсъждение!
тия цепнаха мрака!
гост

Мнениеот Гост » 27 Дек 2005, 10:20

Я пишете грамотно! Не е свещенна, а свещена! Проверка: не се казва "свещенен", а "свещен". Виж например "хомогенен" - тогава ще напишеш "хомогенна"!
Гост

Мнениеот Гост » 27 Дек 2005, 19:23

Най-накрая един грамотен човек в тая тема.
Благодаря Ви,че ми върнахте вярата,че все пак има и нормални.

Аз иначе съм проста секретарка с висше образование...
Гост

Мнениеот Гост » 28 Дек 2005, 12:04

Мисля,че първо трябва да си пооправиш правописа,а след това да даваш съветите си на другите.

Май ти имаш нужда от нов мъж,защото това ти е единствения шанс.Нов мъж,нова фамилия,нов живот...Екстра!Току виж си успяла да пообереш и него.Ще му родиш няколко,поне това можеш.А и вече ти е все едно...Където две,там и пет...Повече деца,повече пари!Нали това ти е перфектният план.

Ти ли ми говориш за деца?Всички знаят как си гледаш децата...
Не ставай смешна!И без това се излагаш дастатъчно.

Заври се в дупката си и си живей животеца.И това е.

Anonymous написа:За съжаление има много малко РОДИТЕЛИ като вас.Радвам се,че сте успяли в името на децата да постигнете разберателство.Но пак ви казвам,такива като вас са еденици!!!А в конкретната ситуация е точно противоположното и както изглежда няма да се намери решение.Явно двама души се чудят как да се прецакат един на друг и използват децата като коз и същевременно си изкарват кирливите ризи на показ!!!За съжаление реалноста в живота ни е такава.Те не са единствените.И вместо да е форум за взаимопомощ,това се превърна в ... по-добре да не казвам в какво!!!Колкото до секретарката и на нея да й честитим Коледата,Новата Година и кой знае - Нова Година ,нов мъж!!! Или пък нова сервитьорка!!! :D
Гост

Мнениеот Гост » 29 Дек 2005, 00:25

[quote="Anonymous"]Мисля,че първо трябва да си пооправиш правописа,а след това да даваш съветите си на другите.

Май ти имаш нужда от нов мъж,защото това ти е единствения шанс.Нов мъж,нова фамилия,нов живот...Екстра!Току виж си успяла да пообереш и него.Ще му родиш няколко,поне това можеш.А и вече ти е все едно...Където две,там и пет...Повече деца,повече пари!Нали това ти е перфектният план.

Ти ли ми говориш за деца?Всички знаят как си гледаш децата...
Не ставай смешна!И без това се излагаш дастатъчно.

Заври се в дупката си и си живей животеца.И това е.

A be,IDIOT!!!6to ne vzeme6 da se grumne6?Purvo,ne go pi6e jena tova,a myj!!!I vtoro,q otidi si pri sekretarkata i dvamata da vzemete da se ...!!!Ti si bil golqm smotanqk!!!Ne ti li omruzna ve4e?Ako nqma6 pari za psihiatur da ti suberem nqkoi lev da otide6 da se pregleda6?!Aide stiga ve4e s tvoite prostotii.Nito si interesen,nito...
Гост

Мнениеот гост » 29 Дек 2005, 12:21

Абе ,нещо много се нервира този мъж-жена!
И толкова поетично"идиот"!Вкарайте нещо по различно и свежо!
И какво да вземат да се....... - конкретизирайте се!Ще рече обясни го по просто, ако не ти е ясна тази дума.
А що се отнася до смотаняците-те са до едно време!
И е крайно време да си уточниш пола-мъж ли си ,жена ли си или хермафродит/виж Българска Енциклопедиа/

Весели празници на всички ,които четат и се забавляват с този форум,
А НА ТЕБЕ НЕ! :D :D :D

Допълнение:голем смех падна теа дни!
гост

Мнениеот sharo » 29 Дек 2005, 13:12

eh, prostotioooo!
sharo

Мнениеот гост » 29 Дек 2005, 13:58

Бау-бау! :lol: :lol: :lol: :lol:
Май нещо не си в настроение,а ?Ех,убавицооо
Как е мерцедеса?Ей,ма много си убава в него ,ша знаиш!

Даже си на първа страница!Бравос!

Нема нищо,ти си имаш и друга!Халлал да са ти,убавицооооооооо :shock:
гост

Мнениеот lawyer » 29 Дек 2005, 14:08

Хайде бизнесмена да си хване секретраката и марш от тоя форум!

Бившата съпруга поне зададе въпрос към юристи, а вас никой не ви е канил по темата. Ако също сте имали въпроси към адвокатите, да сте си ги задали, а не да сипете обиди.

Тука е за юристи, а не за битови скандали!

Омръзна ни да ви гледаме разправиите все на първа страница!

А и модератора безучастен...
lawyer

Мнениеот Гост » 29 Дек 2005, 14:17

Ей,смешницо,толкава си безкрайно тъпа!

Браво,научи една дума на английски и реши да се изфукаш,а?

Който не иска,да не чете!
И стига с тая секретарка ,защото нито си й на визията,нито на акъла...А най-лошото е ,че си го знаеш и нищо не можеш да направиш.
Това те вбесява,нали,убавицооо!

Гледай си работата.Аз не те обиждам.Теб природата те е обидила.

lawyer написа:Хайде бизнесмена да си хване секретраката и марш от тоя форум!

Бившата съпруга поне зададе въпрос към юристи, а вас никой не ви е канил по темата. Ако също сте имали въпроси към адвокатите, да сте си ги задали, а не да сипете обиди.

Тука е за юристи, а не за битови скандали!

Омръзна ни да ви гледаме разправиите все на първа страница!

А и модератора безучастен...
Гост

Мнениеот lawyer » 29 Дек 2005, 18:53

O, sancta simplicitas!

Ама, мацко, аз наистина съм адвокат!

Изглежда нещо взе да се объркваш и да нанасяш удари в тъмното.

Айде крушите и бегай! Тука не е за простаци.
lawyer

Мнениеот Гост » 29 Дек 2005, 20:02

Ти наистина си простак!Не само идиот,но и многооооооооооооо голям простак.Жена ти много добре е направила,че те е зарязала.И понеже я познавам,мога да кажа че е много,ама много красива на външен вид.Едва ли твоята секретарка ще може да й се равни и на малкия й пръст.А и доколкото я познавам,не ми се вижда да е наказала от природата с нещо!!! :D :P Най-малкото е много по-интелегентна от теб и й се чудя на акъла какво ли толкова е намерила в теб и как ли те е търпяла толкова време?!!!Ти не си за жалене!!!Аз лично с моя опит ще й помогна с каквото мога да те съсипе.А опит имам,нищо че не съм адвокат.ЛИШИХ ЕДИН БОКЛУК КАТО ТЕБ ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА,така че имам и опит и знания!!! :P :lol: Така че,вземи си секретарката и вземете напуснете този форум.Още отначалото те предупредих,че тези неща,които пишеш,просто ако някой е повярвал на тях,то много е сбъркал!!!Ти си един загубеняк,на който всичко да вземат - ПАК ЩЕ Е МАЛКО!!!Ти не заслужаваш нито жена си,нито децата си!!!Кой знае на какви простотии ще ги научиш,ако са при теб!!!И добре,че не са!!!
Гост

Мнениеот Гост » 30 Дек 2005, 14:03

Първо,не съм ти "мацко" и ,второ,можеш да си изядеш дипломата,защото ,ако всички "lawyers" са като теб....горкото правосъдие!

По латински имам 5-ца,мацко :shock:

lawyer написа:O, sancta simplicitas!

Ама, мацко, аз наистина съм адвокат!

Изглежда нещо взе да се объркваш и да нанасяш удари в тъмното.

Айде крушите и бегай! Тука не е за простаци.
Гост

Мнениеот Гост » 30 Дек 2005, 14:14

Не знам коя от многото личности на съответното все още омъжено същество си ти,а и грам не ми пука,да ти кажа под секрет.

Кажи на госпожата да си купи едно огледало и да си гледа работата.
То се видя кой е боклук.И тя си го знае.
Най-страшен е човек,който не можеш да обидиш.Тя е направо стряскаща...гледка.

Тъпанарко,ако не разбра,пак да ти кажа,ЧЕ НЕ МОЖЕ ЗАКОНЕН РОДИТЕЛ ДА БЪДЕ ЛИШЕН ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА.

Макар че,болната ти фантазия и пилешки мозък не искат да проумеят това.
Айде,заминавай в дупката,че на светлина ще ти окапят очите.

Anonymous написа:Ти наистина си простак!Не само идиот,но и многооооооооооооо голям простак.Жена ти много добре е направила,че те е зарязала.И понеже я познавам,мога да кажа че е много,ама много красива на външен вид.Едва ли твоята секретарка ще може да й се равни и на малкия й пръст.А и доколкото я познавам,не ми се вижда да е наказала от природата с нещо!!! :D :P Най-малкото е много по-интелегентна от теб и й се чудя на акъла какво ли толкова е намерила в теб и как ли те е търпяла толкова време?!!!Ти не си за жалене!!!Аз лично с моя опит ще й помогна с каквото мога да те съсипе.А опит имам,нищо че не съм адвокат.ЛИШИХ ЕДИН БОКЛУК КАТО ТЕБ ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА,така че имам и опит и знания!!! :P :lol: Така че,вземи си секретарката и вземете напуснете този форум.Още отначалото те предупредих,че тези неща,които пишеш,просто ако някой е повярвал на тях,то много е сбъркал!!!Ти си един загубеняк,на който всичко да вземат - ПАК ЩЕ Е МАЛКО!!!Ти не заслужаваш нито жена си,нито децата си!!!Кой знае на какви простотии ще ги научиш,ако са при теб!!!И добре,че не са!!!
Гост

Мнениеот Hollywood szenarist » 30 Дек 2005, 15:49

:D
От постинг на постинг става все по "забавно" :lol: :lol: :lol:

Само че ние зрителите за да можем да разграничаваме кой кой е, имам една молба: МОЛЯ индентифицирайте се някакси, че голяма каша настана :D :D :D

Предложение за ролите (потребителско име)
:arrow: Крадла (съпругата)
:arrow: ........ (съпруга)
:arrow: Секретарката (проектосъпругата)
:arrow: Тъпкач (новия, тоя дето явно познавал много добре Крадлата)

ако има и други, моля изберете си подходящ ник и се придържайте стриктно към него :D. Специално внимание обръщам на родителите на главните герои, ако се включвате, то моля разграничено :D за да сме наясно кой към кого точно принадлежи.

ОК :?:

Все пак след като я докарахте до тук, явно ви допада да ставаме свидетели на фарса ви. Няма да можем да раздадем ОСКАРИТЕ ако незнаем точно кой за коя роля трябва да наградим. Това ще е доста жалко, не мислите ли :lol:

С нетърпение очаквам следващата серия :lol: :lol: :lol: Приготвил съм си фъстъците, уискито и до тоалетната ходих :lol:
Хайде че не ме свърта на едно место вече
Hollywood szenarist

Мнениеот Тъпкача » 30 Дек 2005, 19:52

Наистина стана много интересно.Аз не съм много нов,но какйто и да е.Не ми харесва това да съм в ролята на тъпкача.Аз само познавам съпругата.Нищо повече.Но приемам да изиграя ролята,докато не свърши сериала.А на оня идиот мога да кажа следното:Виж какво моето момче,колкото и да ти се струва странно,бившата ми жена е лишена от родителски права.Има право да вижда дъщеря ми само един път в месеца и то в мое присъствие!!! :P А ти не заслужаваш достъп до децата си дори и 1час.И дано секретарката чете всичко,което си написал,за да разбере какъв кретен си!!! :oops: И още нещо:МИСЛЕХ:ЧЕ САМО БИВШАТА МИ,МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМ БОКЛУК!!!ЯВНО СЪМ СЕ ЛЪГАЛ.ИМАЛО ОЩЕ ЕДИН!!!ДА ВЗЕМА ДА ВИ ЗАПОЗНАЯ.100% ЩЕ СИ ПАСНЕТЕ!!!ЩЕ СТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНА КАРТИНКА-ДВА БОКЛУКА НА ЕДНО МЯСТО!!!АЙДЕ ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!! ТЪПКАЧА НА ЖЕНА ТИ!!!
Тъпкача

Мнениеот Hollywood szenarist » 30 Дек 2005, 20:48

Супер пич, напълни ми душата... :D

Ред е на ТЪПАКА :lol:
Hollywood szenarist

Мнениеот The Technical Assistant » 31 Дек 2005, 12:52

Тъй като успехът на някои от сапунките се дължи на успешно приложения похват на сценариста,наречен "обрат",аз,секретарката,реших да помогна на загадъчния сценарист в опита му да ни подобри настроението и да реализирам т.нар."обрат" в това,което се случва в този форум.

Ще ти помогна да различиш героите(ако ми позволиш да водя комуникацията си с теб на "ти").Повечето "простотии" са написани от КРАДЛАТА,но тя е "многолика".Въпреки всичко,зачети повечето от превъплащенията й и ще доловиш сходството в начина на писане(т.к.не бих го нарекла стил).Останалите писания са в отговор на нейните.Опитите за интелигентен дебат,разговор или каквото е това тук,бяха осуетени в зародиш.В такъв случай се преминава към план"Б".За съжаление ,приказката "Убий простака с мълчание" тук също не даде резултат.И ,в крайна сметка,човек трябва да се защити,когато по негов адрес се сипят лъжи.

Последно ще добавя,че не съм проектосъпруга.По принцип,като цяло не съм привърженик на брака,което обаче не значи,че не уважавам институцията.Измисли ми друг ник и ще се включа.

За Нова Година мисля да починем малко,за да повишим интереса.
На първи,втори приготви уискито и фъстъчките...Като ще е гарга,да е рошава! :D :D :D :D :D

Весело изкарване!
The Technical Assistant

Мнениеот Hollywood szenarist » 31 Дек 2005, 16:02

ОК, пауза :cry:

Съгласен съм и с наличието на technical Assistant (все пак материята е сложна :) ). Въобще съгласен съм на всичко, само сериала да продължава. :D

Доколкото до "превъплащенията", те са "солта и пипера" на всяко криминале....добре дошли са, само ОТНОВО ПОДЧЕРТАВАМ, с подходящи наименования :!: ВАЖНО Е :!: :!: :!:
С "гост" моля само статистите, и то с мярка!

Та събирайте сили и до след Нова Година :D :D :D

ОСКАРИТЕ ЧАКАТ :lol:
Hollywood szenarist

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси