- Дата и час: 16 Дек 2024, 03:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трудовият ми договор изтича след 1 месец-аз съм в отпуск
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Трудовият ми договор изтича след 1 месец-аз съм в отпуск
за отглеждане на малко дете от два месеца и получавам по 160 лв. Интересува ме след като сигурно няма да ми продължат срока на ТД, ще спрат ли да ми се изплащат тези 160 лв от ДОО?
- kiki
- Младши потребител
Re: Трудовият ми договор изтича след 1 месец-аз съм в отпуск
kiki написа:за отглеждане на малко дете от два месеца и получавам по 160 лв. Интересува ме след като сигурно няма да ми продължат срока на ТД, ще спрат ли да ми се изплащат тези 160 лв от ДОО?
В такъв случай ще получавате помощ по ЗСПД-100 лева ,но тя се получава до навършване на 1г. на детето и дохода на член от семейството следва да не надвишава 200 лв
- donna
- Старши потребител
A aко след изтичане срока на ТД сключа нов(фиктивен)какви осигуровки трябва да внасям-върху тр. възнаграждение по договора или само здравна осигуровка?Идеята ми е да не ми се прекъсва тр. стаж.
- kiki
- Младши потребител
kiki написа:A aко след изтичане срока на ТД сключа нов(фиктивен)какви осигуровки трябва да внасям-върху тр. възнаграждение по договора или само здравна осигуровка?Идеята ми е да не ми се прекъсва тр. стаж.
Има си осигурителни прагове ,никой тук не може да гадае колко ........така ,че питай работодателя на колко ще си назначена и счетоводителя какъв е осигурителния праг за дейността .
Е някой за по-евтино се регистрираха като земеделски производители ...ама си е хамалогия .............
- donna
- Старши потребител
Ясно-значи ще ме осигуряват над определен праг. Значи ли това, че повече не мога да получавам обезщетението от ДОО за отглеждане на дете до 2 год? Може ли това да стане и при новият ми фиктивен работодател?
- kiki
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|