- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД
Имам гражданско дело,което продължава повече от 10 години.Смених повече от 7 адвоката.Последния ме представляваше пред първото гледане на делото във ВКС.Беше уважена неговата молба и делото бе върнато на втора инстанция.Втората инстанция не зачете указанията на ВКС и присъди имота отново на другата страна.Междувременно ми се обади адвокат,който искал сам да ме защитава пред ВКС.Имотът бил много скъп и нямало да се мине без подкуп във ВКС.Питах настоящия си адвокат на когото вярвам и той каза че пред правните доводи по добре подкупа.Делото е в 4 гражданско на ВКС.Не знам какво да правя.Имота наистина е много скъп.Върнат ми е от ПК,а върху него има незаконни бараки.Но тези които държат бараките държат и казина.Не знам какво да правя.Моля за съвет!
- Гост
Много интересно, няма що...
Що не питате този от снимката?
Що не питате този от снимката?
- kontrol
- Активен потребител
- Гост
Все едно питате: 1./ "Да извърша ли престъпление?"
2./ "Склонни ли са лица, които не посочвам и вие не познавате да извършат престъпление?"
3./ "Ще има ли положителен резултат за мен това престъпление?"
Ами отговорете си сам. Аз ви казвам като юрист - това е престъпление и адвокатите (на единият от които дори имате доверие) ви склоняват да го извършите. Не давайте подкуп. На първо място - това е престъпление. На второ място - слуховете за корупция са твърде силно преувеличени. На трето място - дори да дадете парите, сигурен ли сте къде ще отидат?
2./ "Склонни ли са лица, които не посочвам и вие не познавате да извършат престъпление?"
3./ "Ще има ли положителен резултат за мен това престъпление?"
Ами отговорете си сам. Аз ви казвам като юрист - това е престъпление и адвокатите (на единият от които дори имате доверие) ви склоняват да го извършите. Не давайте подкуп. На първо място - това е престъпление. На второ място - слуховете за корупция са твърде силно преувеличени. На трето място - дори да дадете парите, сигурен ли сте къде ще отидат?
- Гост
Да си призная не съм и мислил да давам подкуп.Разчитам на това че 4 гр. отделение на ВКС се е произнесъл вече веднъж по казуса в моя полза.Незаконно разположени бараки не са пречка за възстановяване на собствеността на земеделска земя.Имам истината на моя страна.Ще разчитам на нея! Благодаря на всички за съветите!
- Гост
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|