начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Последен пост от kursant_amvr :))

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот sarbijanac » 31 Окт 2007, 02:14

Късно видях темата,но все пак нека и аз да пожелая на г-н Инспектора успехи ,както в професионален,така и в личен аспект.

Ще мине време и ще гледате вече на коментираните в този форум проблеми от малко променена гледна точка.не се съмнявам,че стабилната теоритична подготовка ще Ви помогне за бърза и успешна реализация.

И една препоръка - преди всичко бъдете и си останете Човек,а после Инспектор от МВР.
sarbijanac
Активен потребител

1

Мнениеот marter » 31 Окт 2007, 08:54

ЧЕСТИТО! ДА СПОРИ РАБОТАТА ВИ! ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ, КОГАТО НЯКОЙ СЕ РЕАЛИЗИРА ПО ПРОФЕСИЯТА СИ. ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ МЕН :oops: - НЕ СПИРАЙТЕ ДО ТУК! ДЕРЗАЙТЕ! ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ПОСТАРАЙТЕ СЕ ДА СЕ КВАЛИФИЦИРАТЕ КАТО ЮРИСТ. ТРУДНО Е, НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО. ДАЙ БОЖЕ СЛЕД ВРЕМЕ ДА СТАНЕТЕ И ДОБЪР АДВОКАТ ПО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО! УСПЕХ!
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
marter
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 31 Окт 2007, 11:52

Изображение

Наздраве и от мен!!!

:D :D :D
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот divain » 31 Окт 2007, 15:48

Поздравления и от мен инспекторе !
Надявам се да Ви остава и по малко време за релакс във форума ... :wink:
divain
Потребител

1

Мнениеот marter » 31 Окт 2007, 16:51

Съюз на юристите в България
16.11.2007
НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ
„Проблеми на противодействието на престъпността”
ПРОГРАМА
9. 00 ч. Регистрация
9. 30 ч. ОТКРИВАНЕ
Георги Първанов - Президент на Р България
Владислав Славов - Председател на СЮБ
І ЧАСТ
10.00 - 13.00 ч.
Водещ– Йосиф Герон–зам. председател на СЮБ
Миглена Тачева - Министър на правосъдието
Румен Петков - Министър на вътрешните работи/Румен Андреев – зам. министър на МВР
Борис Велчев - Главен прокурор на РБ

Мариана Борисова – прокурор във ВКП ”Прозрачност и отчетност в противодействието на престъпността – модел на прокуратурата на РБ за единна методика за органите на наказателното производство”

Румен Георгиев – зам. директор на Националната следствена служба
„Проблеми на регистрацията и отчетността на престъпленията и Единната информационна система за противодействие на престъпността”.
Емил Владимиров – прокурор във ВКП ”Софтуерно осигуряване на дейността на Прокуратурата на РБ чрез унифицираната информационна система”

Проф. Байчо Панев – криминолог
„Пластовете на престъпността в България (за по-аналитичен подход в превенцията и в наказателното правораздаване)

ІІ ЧАСТ
14.30 - 17.00 ч.
Водещ -
Марио Стоянов – прокурор във ВКП „Ефективност на наказателното правораздаване (досъдебно производство и оценка на първи резултати от новия НПК)”
Ваня Савова – прокурор във ВАП „Прекратяване на наказателното производство – правни и социални проблеми”
Георги Апостолов – главен дознател в ГД „ППООРП”
“Досъдебното производство в МВР – ефективност, проблеми и перспективи”

Тодор Тодоров – началник отдел в Министерство на правосъдието и национален координатор по ЕИСПП –
„Същност и състояние на изграждането на Единната информационна система за противодействие на престъпността (ЕИСПП)– обобщаване и развитие”

Пламен Чирипов – управител на фирма АКСИОР
“Проблеми на системата ЕИСПП”

ОБСЪЖДАНЕ И ПРИЕМАНЕ НА
ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН ДОКУМЕНТ
ИЗКАЗВАНИЯ И ДИСКУСИЯ СЛЕД ВСЕКИ ДОКЛАД
17.30 ч.
ЗАКРИВАНЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
marter
Потребител

Мнениеот portokal » 31 Окт 2007, 17:21

Я да повторя картинката на Clavdivs. - не за друго, ами от яд, задето не се сетих, че и такъв филм имаше. :D :D :D
Clavdivs. написа:Изображение
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

[size=18]Поздравления колега![/size]

Мнениеот ares » 31 Окт 2007, 18:12

Връщаш ме към моята младост))) Точно преди тринадесет години, завършвах точно същата родна и мила милиоционерница, изпълнен със същия дръзновен дух за борба с престъпността)))
По-късно преминах на страната на добрите, ставайки адвокат.
Мисля,че полицията има крещяща нужда от хора като теб, не се оставяй да те изкривят.Вярвам в теб и успех..... :D
ares
Младши потребител

Мнениеот katerinakuch » 01 Ное 2007, 14:26

:) Честито! Желая много професионални успехи!
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот neznaiko » 01 Ное 2007, 16:04

Честито и много успехи
neznaiko
Потребител

Мнениеот Aidin » 01 Ное 2007, 21:23

Честито и от мен. Преди 2г точно и аз се радвах така на завършването на Академията. Може би дори ще те позная ако те видя:)))Къде започваш работа, ако не е тайна?:))
Чела съм някои твои неща във форума и съм останала с добри впечатления. В тази връзка ти пожелавам много бъдещи успехи, да завършиш право и да се махнеш от полицията, защото тя вече окончателно се разпадна:))))
успех!!!
Aidin
Младши потребител

Мнениеот dozn03 » 01 Ное 2007, 23:56

Честито и от мен, Инспекторе!
С риск да повторя колегите преди мен, ще ти пожелая в професионалния ти път да вървиш със същата дързост, която съм забелязала в теб тук, във форума. Дано успееш в тази система на централизация и субординация да запазиш стремежа си към истината и справедливостта и наистина да действаш само и единствено въз основа на закона и вътрешното ти убеждение.
Системата наистина има огромна нужда от хора като теб! На добър път!
dozn03
Потребител

Мнениеот Gabi1 » 04 Ное 2007, 01:03

Честито и от мен, Инспекторе!!!
Добре дошъл в редиците!
Запази ентусиазма си!
Gabi1
Потребител

Мнениеот dizhel » 05 Ное 2007, 23:05

Честито и от мен, жив и здрав и не спирай никога в развитието си :idea:
dizhel
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 06 Ное 2007, 17:02

Инспекторе, ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
От мен да знаеш, че е малко абсурдно, когато някой ти пожелава много успехи и добро здраве. В полицията успехите са обратно пропорционални на здравето. И изобщо не изпитвай гордост от това. В МВР професионално заболяване е язвата и навремето едва ли не се считахме за стари пушки, когато язвата ни се установи официално. Млади и глупави! /не в буквалния смисъл, разбира се/.
И внимателно, не се пресилвай! И да знаеш едно неписано правило: Тези, които днес са големи началници, не са били най-добрите оперативни работници.
С най добри пожелания! - от бивш инспектор
Ivailo5rov
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии