- Дата и час: 16 Дек 2024, 21:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
molq za savet-mai4instvo
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
molq za savet-mai4instvo
parvo 4estita nova godina na vsi4ki mnogo zdrave 6tastie i kasmet vi pogelavam! imam nugda ot savet za6toto sam obarkana zna4i az sam na 21g predi nqkolko dni trazbrah 4e 4akam 2ro dete no rabotata e tam 4e ot skoro po4nah rabota v edna firma i tozi mesec 6te navar6a 3m vaprosa mi e da kaga li na rabotodatelq si 4e sam bremenna ili da iz4akam da podpi6a postoqnen dogovor i togava da kaga i ima li pravo ga prekasne dogovora mi ako razbere po rano cqlata rabota e 4e iskam da pozvam 2g mai4instvo i kak da postapq blagodarq predvaritelno 6te se radvam mnogo ako polu4a otgovor
- tedyy_2
- Младши потребител
Re: molq za savet-mai4instvo
tedyy_2 написа:parvo 4estita nova godina na vsi4ki mnogo zdrave 6tastie i kasmet vi pogelavam! imam nugda ot savet za6toto sam obarkana zna4i az sam na 21g predi nqkolko dni trazbrah 4e 4akam 2ro dete no rabotata e tam 4e ot skoro po4nah rabota v edna firma i tozi mesec 6te navar6a 3m vaprosa mi e da kaga li na rabotodatelq si 4e sam bremenna ili da iz4akam da podpi6a postoqnen dogovor i togava da kaga i ima li pravo ga prekasne dogovora mi ako razbere po rano cqlata rabota e 4e iskam da pozvam 2g mai4instvo i kak da postapq blagodarq predvaritelno 6te se radvam mnogo ako polu4a otgovor
Не уведомявайте засега. А иначе уведомлението не е зле да бъде изпратено на по-късен етап с нотариална покана. С колегата Julyan разисквахме подобен казус и за да не Ви пиша всичко наново Ви изпращам линк.
http://www.lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=27439
Успех и леко раждане!
- m_jivkova
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|