начало

Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване

дубликат на акта за раждане на дъщеря ни!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дубликат на акта за раждане на дъщеря ни!

Мнениеот maminka » 27 Окт 2009, 16:39

Слу4айно открих под задната седалка на колата на мъжа ми,дубликат на акта за раждане на дъщеря ни!Но реших да си замъл4а!4удя се за какво би могло да му потрябва и да го вади скришно от мен с експресна поръ4ка.Ако някой има мнение,моля пишете ми.Защо се полу4ава така, 4е единия родител има право на това без подписа на другия???Благодаря Ви предварително!Ве4е взех да си мисля,4е има някакви планове за детето,ние нямаме подписан брак....
maminka
Нов потребител

Re: Моля за помощ!

Мнениеот Гост. » 27 Окт 2009, 17:02

Именно защото е припознал детето- има и права.

Напоследък се чудя- това хората не разговарят ли? Може ли да не се намират точните думи за един простичък разговор...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот maminka » 27 Окт 2009, 17:22

[youtube][/youtube]Въпросът ми беше,за какво по принцип се налага да се вади дубликат на акт за раждане,тъй като щом е издаден тайно,зна4и нещо се действа зад гърба ми??? А колкото до разговора той ще баде осъществен,но първо исках да се запозная с възможните при4ини да се вади такъв дубликат,освен това аз го намерих сутринта,така,4е такива разговори не са за по телефона.....
maminka
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 27 Окт 2009, 20:23

Добре. Легитимираното лице има правната възможност по административен ред да заяви желание за снабдяване с дубликат на УРаждане. Срещу скромната сума от около до 5.00лв. това ще стане реалност. Фактът, че искаш дубликат, значи само едно- не разполагаш с оригинала. Без значение причините за това неразположение.
А по какви подбуди е изваден- можем само да гадаем. Може да е положително мотивиран, може и да крои пъклени планове. Няма как да знам.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот maminka » 27 Окт 2009, 23:12

Tака е,да.Благодаря ви!Дано да не е нещо сериозно.....(опригинала е в мен и той не го е намерил...)
maminka
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 27 Окт 2009, 23:17

Дубликатът замества оригинала.
Просто наистина поговорете. Спестявате си тревожната неизвестност.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот nikiboy » 27 Окт 2009, 23:19

maminka написа:Tака е,да.Благодаря ви!Дано да не е нещо сериозно.....(опригинала е в мен и той не го е намерил...)

Ако разполагате със средства кажете от кой град сте да Ви свържа с частен детектив, който срещу известна сума ще проведе 3-4 дневно наблюдение на мъжа Ви и ще знаете къде с кого кога се среща и ходи и после може да разкриете "пъклените" му планове.
Да не е чужденец случайно ???
nikiboy
Потребител

Мнениеот nikiboy » 27 Окт 2009, 23:21

maminka написа:Tака е,да.Благодаря ви!Дано да не е нещо сериозно.....(опригинала е в мен и той не го е намерил...)

Ама Вие криете ли един друг нещо?
Как така "не го е намерил", скрит ли е???
nikiboy
Потребител

Мнениеот Гост. » 27 Окт 2009, 23:29

nikiboy написа:

Ама Вие криете ли един друг нещо?
Как така "не го е намерил", скрит ли е???

Спам! - ти всичко ли си казваш?!? :lol: :lol: :lol: И всичко ли е на тезгяха? :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот nikiboy » 27 Окт 2009, 23:34

съвсем спам: Само "за протокола" беше въпроса :lol: :wink:
nikiboy
Потребител

Мнениеот plamen_penev » 28 Окт 2009, 10:09

Какъв спам бе poli_g?! Питащата крие акта за раждане на детето от баща му. Отговорът на въпроса й веднага ще стане ясен, ако тя ни каже защо го прави това! Сигурно тя знае от какво произтичат страховете й...
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот maminka » 28 Окт 2009, 16:19

Аз акта за раждане не го крия,просто той не е знаел,каде сам го сложила.А ако ме беше питал,щеше да се издаде....Ина4е за съжаление пари за 4астен дедектив нямам,тъй като съм по май4инство.А страховете ми произти4ат от следното,миналата година тои ни напусна заради лубовница,която замина в 4ужбина и искаше и тои да замине,но понеже има големи дългове към банки не успя да отиде и след месец са върна при нас,реших да му простя....Следваха няколко скандала с желание да си тръгне,но пак оставаше....съмнявам се,4е може да иска да избяга с детето ни.....но след като е голям длъжник не вярвам да може да напусне страната...?
maminka
Нов потребител

Мнениеот nikiboy » 28 Окт 2009, 20:45

най-вероятно има забрана за напускане на страната ако е длъжник над 5000лв май беше :)

А детето без ваш подпис няма как да напусне страната. Спокойно.
nikiboy
Потребител

Мнениеот maminka » 28 Окт 2009, 21:10

Сърде4но благодаря на вси4ки за отговорите!Знам ,4е законово не може детето да напусне страната без моя подпис,но на измами ставаме свидетели всеки ден.... :(
maminka
Нов потребител

Мнениеот eliiorbr » 28 Окт 2009, 23:36

СПОРЕД МЕН ,ДУБЛИКАТЪТ СЛУЖИ И ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ВАВ ДРУГА ДАРЖАВА,НО ПАРВО СЕ ПРЕВЕЖДА И ЗАВЕРИАВА,И ЗАТОВА Е НЕОБХОДИМО ДА Е ДУБЛИКАТ,БЕС САГЛАСИЕТО ВИ НЕМОЖЕ ДА ИЗВЕДЕ ДЕТЕТО ,НО ВИЕ ВСЕ ПАК ВНИМАВАИТЕ...
eliiorbr
Нов потребител

Мнениеот nikiboy » 28 Окт 2009, 23:43

ако не е тайна от кой град сте?
Може да се включите ЛС от "потребителски панел" на форума и да ми пишете там ако желаете
nikiboy
Потребител

Мнениеот Гост. » 29 Окт 2009, 01:48

Параноята е заразна
Гост.
Старши потребител

Re: дубликат на акта за раждане на дъщеря ни!

Мнениеот plamen_penev » 29 Окт 2009, 21:19

Параноята не е заразна - наследствена е... :roll:
А питащата има основание да се страхува! С тази поголовна корупция навсякъде... Това няма нищо общо с параноята poli_g! Не е нужно да обиждате жената...
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Семейни казуси