- Дата и час: 17 Дек 2024, 19:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запор на банкови сметки от настойник
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Запор на банкови сметки от настойник
С заповед за временно настаняване до произнасяне на съда по чл. 28 от ЗЗД. Дали ми дава право, като временен настойник на дете да запорирам банкова сметка по която се превежда пенсията на детето. От банката ми казаха, че бащата е теглил от тази сметка, но отказват да ми съдействат за информация, разпечатка или запор на сметка. Има съмнение, че е теглил тези пари без решение на съда за това. Та мога ли преди самото дело да запорирам тази сметка, инак бащата ще изтегли всички пари.
- lalovska
- Нов потребител
Re: Запор на банкови сметки от настойник
Искайте от съда да подстанови като обезпечителна мярка запор на сметката. Консултирайте се с адвокат за обезпечителната мярка и нейното изпълнение.
- rts
- Активен потребител
Ясно, това за съда ми е известно имах предвид, дали имам основание само със заповед дали мога да запорирам, става въпрос за дни, нямам време за съда.
Инак благодаря за съвета
Инак благодаря за съвета
- lalovska
- Нов потребител
Обезпечение на бъдещ иск .... заповед за обезпечение чрез налагане на запор
Наистина ви е нужен адвокат, ЧСИ... и пари, защото това няма да стане без пари.
А дори и да ги изтегли- няма да е фатално. Ще се върнат, но си трябва време.
Наистина ви е нужен адвокат, ЧСИ... и пари, защото това няма да стане без пари.
А дори и да ги изтегли- няма да е фатално. Ще се върнат, но си трябва време.
- Гост.
- Старши потребител
Благодаря за съветите
- lalovska
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|