начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Кой ще спечели къщата ?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Кой ще спечели къщата ?

Мнениеот rst81 » 17 Фев 2010, 22:35

Пак ти казвам, че ако си направиш труда да проследиш целия нелеп спор, за който аз доста съжалявам, че въобще се замесих, ще видиш, че изключвам от кръга на посочените от мен "кестени", нормалните и човешки отговори.
За да ти помогна в ориентацията на отношението ми, относно състояние на "интелигентност над средната", ще се измъча да ти посоча, че споменавам, че този признак е характерен за хората с дислексия, които избирателно схващат детайлите. А дали имаме в случая дислексия - се съмнявам, понеже не усетих по въпросният отговор на другарката, до колко схваща идеята ми да изключи упоритата си надменност, понеже тя не е нужна никому тук. До колко въобще схваща каквото и да е било или просто я кефи да се гаври.
А ако те интересува да ли аз се смятам за интелигентен над средното, провокирана от погрешно избирателния ти критерии, то ще ти кажа, че това също е без значение, защото спора не ме ползва, а по - скоро е насочено разобличение за липсата на ЕТИКА. Това вече го провери в речниците и се опитай да го осмислиш .
rst81
Младши потребител

Мнениеот 778899 » 17 Фев 2010, 22:48

:D ох, не разбра за какво иде реч...не предизвиквай народонаселението тук! имаш си вадичка, плувай си в нея! :) ...не ме замесвай повече, щото не искам! посмях се днес, стига ми! :D
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот rst81 » 17 Фев 2010, 22:54

Личи си, че си мълчала повече от колкото си говорила.

А "Народонаселението" :lol: го търси на "софийското море".
rst81
Младши потребител

Мнениеот 778899 » 17 Фев 2010, 23:03

:lol: :lol: :lol: м, дааааааа....!!!

така-вече не си ми интересен, затова аз спирам! :wink:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот rst81 » 17 Фев 2010, 23:12

Беше забавно днеска, наистина. И аз се забавлявах искренно.
Но въпреки,че тук търпя ти работи и се впускам в тях, трябва да призная, че греша по отношение на колегите, визирам ali_g, понеже видях доста нейни качествени мнения и се уверих в тоталната си некомпетентност.
А ако имам въпроси то всичко си го пше, само трябва да се чете. Само моля да не се е*вате с обикновените хора, в никой случай, когато потърсят помощ, дори и въпросът им да е зададен доста грубовато!
Идеята ми е да не отвръщавате хората да посещават най-известния форум за правна помощ, дори и тя да не се оказва изцяло.
Имам искрените намерения да участвам в социалната роля на форума, въпреки често кенефната му атмосфера, за съжаление, но явно по-нататък.Сега сядам да си гледам уроците и това е братче.
Отговора трябва да се подготвя и да се насочва правилно молещия го.
Признавам, че се държах доста емоционално днес, но въпреки това ми харесахте.
rst81
Младши потребител

Мнениеот 778899 » 17 Фев 2010, 23:18

виж, разменихме си нападки, но не със злост, поне от моя страна...наистина, разсмя ме...не си ми антипатичен... :D ! и още нещо-в този форум, действително се помага на хората...е, някой път се закачаме, на като цяло-форумът работи! :) така че...бъди спокоен!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот rst81 » 17 Фев 2010, 23:34

Омразата ми е чуждо състояние.
Дори забравих от къде почнахме. :lol:
Може би днес имах емоционален гърч от всеобща натрупана гнед към цялостната липса на етика в Българиа.
Не знам защо тук ми се стори върха на сладоледа. :shock: Може би защото тук трябва да е последното място с липса на етика.Във всеки един случай.А не виждам това да е така.Често има разни присмехулни изказвания и лесно може да се поддържа тоя стил.Но не виждам на кому е нужно, тук специално.Не трябва ли да са по зрели нещата, по човешки, понормални, по градивни?!
Или е въпрос на настроение, дали това ще е така. Май, че е така нали?!

Преди да пиша за пръв път и след това да се запозная с някой от вас ми се струваше, че работата тука е кенеф.
Но след като проверих доста изказани ваши мнения, мисля че преувеличавам.
Напротив, бих се поучил от някой ваше отношение, към някой хора с въпроси, на които сте помогнали и насочили, сърдечно.
Ще продължавам да чета форума, когато мога и ще я карам по полека.
Надявам се един ден да почерпя вашият опит. Да стана като вас.
Айде чао за сега. :wink:
rst81
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси