начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Самоволно спиране на ел. захранване

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Самоволно спиране на ел. захранване

Мнениеот julyanvonemona » 01 Сеп 2010, 11:12

toni_sf, регистрирането на няколко форумни субекта от страна на едно лице е част от играта. Аз лично съм го пробвал назад във времето, но "раздвояването на личността" изисква голямо внимание и усилието не си струва чак толкова. Аз лично мисля че ме хванаха, макар и никой от форумците да не го е показал.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 01 Сеп 2010, 12:21

до-julyanvonemona аз мисля че е безмислено това нещо ,мисля че не е игра , за игри и свалки за губене на време си има други сайтове където може да се изпъкне човек повече :D аз съм тук много отскоро но пък в разни форуми и чатове съм от 10г ,просто да ти кажа познавам начина на писането на даден човек и изказването му стига да съм комуникарал с него :D и само като чета тук питанията и отговорите се вижда еднаквото
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 01 Сеп 2010, 14:03

toni_sf, не случайно написах че поддържането на раздвоена личност изисква голямо внимание и напрежение. Това предполага да смениш и стила на писане и най-простия от похватите - преминаване от действителен в страдателен залог, което ако предварително не са параноично настроени обикновенно обърква четящите. Но по важен е другият въпрос! Такава нека я наречем "операция" изисква да имаш набелязана цел за постигане. В този форум цели които да изискват поддържане на раздвоена личност не са толкова много (да не кажа че въобще отсъстват). Най-многото, което можеш да изтръгнеш е някой да изпусне пред тебе (с новата самоличност) нещо което иначе не би изпуснал). А за свалките! Някой все още го могат ама други слушаме "Залеза на богавете" от Вагнер.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация