начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Покупка на жилище

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Покупка на жилище

Мнениеот diditerz » 11 Юли 2012, 20:42

Здравейте! Искам да попитам как мога да съм сигурна че дадено жилище е само моя собственост и че не подлежи на съдебни дела след като ми е издаден нотариалния акт? Малко по-подробно да обясня - преди 2 години си купих апартамент и в деня на сделката се оказа, че са се водили дела за собствеността на апартамента, т.е. бил е продаден без съгласието на настоящия му собственик на друго лице. Нотариуса ме увери, че всичко е приключило и че няма за какво да се притеснявам. Това което ме ужасява е че постоянно търсят предишните собственици за някакви дела. Искам да знам къде да проверя какво се случва и дали се водят дела за апартамента все още.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
diditerz
Нов потребител

Re: Покупка на жилище

Мнениеот REVOLUTION » 11 Юли 2012, 21:06

За да сте абсолютно уверена според мен , взимате нотариалния акт и отивате при адвокат.Поставяте му задача да изследва сделката , колегата ще изрови всичко и ще ви даде необходимия консулт , за да сте сигурна , че няма за какво да се притеснявате.

Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Покупка на жилище

Мнениеот diditerz » 11 Юли 2012, 21:14

Blagodarq
diditerz
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба