- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изпит за адвокати и младши адвокати 2013 г.
|
|
Re: Изпит за адвокати и младши адвокати 2013 г.
До maiki2008
Не са Ви включени личните съобщения, за да отговоря на въпроса Ви.
Не са Ви включени личните съобщения, за да отговоря на въпроса Ви.
- aaliyahbo
- Младши потребител
law_master написа:Аз не съм ходил, но доколкото съм им гледал сайта обучението е от порядъка на няколко дена. За мен лично не си струва - нещо ако не си го научил 5 години няма как да ти го набия в главата за една седмица - примерно. За мен лично резултата не би бил по-голям, отколкото сам да седнеш и да учиш.
Един жокер: замислете се какво се изисква от кандидатите на теста и какво на казуса и ще стигнете до правилната формула на учене. Много от колегите се провалят именно поради погрешния подход по които почват да се готвят за изпита.
Дай още един джокер, какво се иска ?
- comandante
- Младши потребител
Здравейте, колеги! Какви нормативни актове ще си носите за казусите?
- lowrider
- Нов потребител
Колеги, аз се явих миналата година есента и го взех от раз.
Подготвях се от тестовете давани досега, но с мой отговори - тези които купих бяха с около 45% грешки, така че внимавайте.
Ако на някой му трябват, гарантирам за верността на отговорите,
мога да му ги изпратя, вкл. и страхотно разработени теми.
Имам и книгата "Ключ към теста от изпита за адвокати и мл. адв" тя е бонус.
Иначе на писм. 1 част можеше да се обменя малко информация със съседите, имаше гадни въпроси от ЗАдминстр., АПК и Особенната част глава I от НК, имаше и подвеждащи въпроси и от НПК. Мога да вкл. и въпросите с отговорите от есента на 2012г.
На втората част бяхме по-малко и повече ни следяха, правеха забележки, разместваха ни и т.н
Устния е пародия, но и там трябва да кажеш нещо.
Подготвях се от тестовете давани досега, но с мой отговори - тези които купих бяха с около 45% грешки, така че внимавайте.
Ако на някой му трябват, гарантирам за верността на отговорите,
мога да му ги изпратя, вкл. и страхотно разработени теми.
Имам и книгата "Ключ към теста от изпита за адвокати и мл. адв" тя е бонус.
Иначе на писм. 1 част можеше да се обменя малко информация със съседите, имаше гадни въпроси от ЗАдминстр., АПК и Особенната част глава I от НК, имаше и подвеждащи въпроси и от НПК. Мога да вкл. и въпросите с отговорите от есента на 2012г.
На втората част бяхме по-малко и повече ни следяха, правеха забележки, разместваха ни и т.н
Устния е пародия, но и там трябва да кажеш нещо.
- skipy
- Нов потребител
Не се занимавай те с обучения, можете и сами.
Седнете си на Д-то и четете и решавайте тестове и казуси.
Седнете си на Д-то и четете и решавайте тестове и казуси.
- skipy
- Нов потребител
Skipy,
Как можеш да ги изпратиш разработените теми и вярно решените тестове?
- ozzo_123
- Младши потребител
Аз се явявах 2009 и като се подготвях за теста изреших всички тестове, които са давали предни години, освен че се подготвях и от законите и учебниците. Доколкото си спомням теста беше 2 части-гражданска и наказателна.Бях чел повече наказателно и мисля, че там и да съм имал грешки са били 1-2. Всъщност при мен май това ми помогна, че бях подготвен добре по едната част и част от въпросите се повтаряха в годините. Иначе материята е огромна. За казуса тъй като времето е малко гледах да пиша най-същественото. Устният протича лесно, но пак зависи при кого се паднеш. Някои колеги доста ги въртяха по материала, докато при мен мина бързо. Накратко по въпросите и не ме питаха нищо.
За законите - взех всички, които имах, за да няма изненади (доста тежичка беше чантата ). Незнам сега дали дават да се ползват разпечатки, но тогава имаше някакъв спор, защото доста хора бяха с такива.
За законите - взех всички, които имах, за да няма изненади (доста тежичка беше чантата ). Незнам сега дали дават да се ползват разпечатки, но тогава имаше някакъв спор, защото доста хора бяха с такива.
- jivko1
- Потребител
ozzo_123 написа:Skipy,
Ще съм много благодарен ако може да ги изпратиш и на мен, аз имам тази книжка и наистина вътре има доста грешки и малко нелогични неща. Ако може да пуснеш тестовете със верните отговори със съгурност доста хора, ще черпим после ,pls help us you're our only hope !!!!
- comandante
- Младши потребител
skipy написа:На диск са качени всички тестове с отговорите, както и темите.
0899804496 ми е тел.
Няма ли начин как да ги изпратиш по e-mail , тъкмо няма излишно да те занимаваме с нашите проблеми, ако имаш възможност ето email zadunenaylica666@mail.bg, и ще черпим да знаеш.
- comandante
- Младши потребител
И аз се присъединявам със същата молба ел. адрес е следния: lporchev@abv.bg
Предварително благодаря на колегата!
Предварително благодаря на колегата!
- porchev
- Нов потребител
[quote="skipy"]На диск са качени всички тестове с отговорите, както и темите.
0899804496 ми е тел.[/qu
Колеги не се ли досещате, че Skipy върти бизнес и безплатен обяд няма:)))Тоест не очаквайте да получите нещо на мейлите си преди да сте "олекнали" финансово. Очевидно форума се е превърнал в нещо като място за реализиране на доход, чрез полагане на нетипичен юридически труд от страна на нереализирали се юристи:)))А модераторите в тавана ли гледат?
0899804496 ми е тел.[/qu
Колеги не се ли досещате, че Skipy върти бизнес и безплатен обяд няма:)))Тоест не очаквайте да получите нещо на мейлите си преди да сте "олекнали" финансово. Очевидно форума се е превърнал в нещо като място за реализиране на доход, чрез полагане на нетипичен юридически труд от страна на нереализирали се юристи:)))А модераторите в тавана ли гледат?
- lvb2012
- Младши потребител
Скипи, браточка .. що имам спомен, че това не е първия път, когато правиш подобно предложение .. или имам дежавю.lvb2012 написа:skipy написа:На диск са качени всички тестове с отговорите, както и темите.
0899804496 ми е тел.[/qu
Колеги не се ли досещате, че Skipy върти бизнес и безплатен обяд няма:)))
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
bludniq_sin написа:Скипи, браточка .. що имам спомен, че това не е първия път, когато правиш подобно предложение .. или имам дежавю.lvb2012 написа:skipy написа:На диск са качени всички тестове с отговорите, както и темите.
0899804496 ми е тел.[/qu
Колеги не се ли досещате, че Skipy върти бизнес и безплатен обяд няма:)))
Е хайде сегане правете от мухата слон, ако човека иска да помогне ще го направи, а а ко пък върти алъш вериш - то халал да са му. И в двата случая е ясно, че сами ще се оправямя.
- comandante
- Младши потребител
Здравейте, колеги! Бих искала да попитам , ако успеея да взема изпита за адвокат в какъв срок мога да се впиша в колегията, тъй като работя като юрисконсулт и няма намерение да се вписвам веднага! Благодаря предварително
- amarinova
- Младши потребител
amarinova написа:Здравейте, колеги! Бих искала да попитам , ако успеея да взема изпита за адвокат в какъв срок мога да се впиша в колегията, тъй като работя като юрисконсулт и няма намерение да се вписвам веднага! Благодаря предварително
Нама срок. След като си издържиш изпита, получаваш удостоверение и въз основа на него се вписваш, когато пожелаеш.
- krishna
- Младши потребител
Ако двама подсъдими имат един защитник и имат противоречиви искания , защитника се отвежда нали ?
- comandante
- Младши потребител
Да мерси , само, че трябва да добавя от защитата и на двамата нали, явно съм пропуснал да кажа.
- comandante
- Младши потребител
Да, трябва да се отведе от защитата и на двамата. Има съдебна практика по този въпрос. Аз пък имам въпрос относно касационното производство по НПК /КП/ - нали в КП не се допускат никакви доказателства?
- olive_24
- Младши потребител
Skipy, Може ли и на мен да изпратите материалите - maiki2008@abv.bg.
- maiki2008
- Младши потребител
|
|