bea-999 написа:
Да не те клонирам и тебе...как ли ще изглежда клонинга ти?
Аз знам как - дай едно от клонигчетата и за мен, моооля те
|
|
bea-999 написа:
Да не те клонирам и тебе...как ли ще изглежда клонинга ти?
bea-999 написа:Искаш ли да те свържа с адвокатите ми, Мириамо?
bea-999 написа:imhotep написа:Аз съм омъжена, скъпи! Ще трябва да ме отвоюваш и разведеш със сегашния ми съпруг!
bea-999 написа:svetomiraz написа:И още нещо, приятеля ми обича детето си, грижи се за него, мисли за него и т.н., но майката на детето лъмти за имотите на приятеля ми, опасявам се, че след брака ни, може да има претенции и върху моето, което ще е вече общо след брака!
Тази майка вече е родила дете на този мъж, за разлика от теб.
В този момент, докато ти нямаш нито брак, нито деца от този мъж, тя и детето й имат всички права. А това дете си има дядо и баба, и с право счита за свое бащиното си имущество.
Майката на детето също има права в дома на бащата на детето си. Тя е майка на детето му. Ти каква си всъщност на този мъж? Използвай думата, която вярваш, че характеризира онова, което си за този мъж.
Когато наистина се ожените, и наистина му родиш деца, ако това изобщо стане, гледай да се разбираш и с по-голямото дете, и с майката. Животът ти ще стане ад, ако отвориш война. Както се е разделил с майката на детето си, какво ще му попречи да се раздели и с теб, ако ще и 20 деца да си му родила. И да си намери следващата, а ти да се озовеш в същата ситуация, и да питаш тук, как да изхвърлиш бъдещата претендентка и бъдещите й деца, точно както сега питаш, как да отнемеш от първото му дете и майката на това дете.
Охо, а как връща живота! Аз ли те боже криво молих, а ти ме криво разбра? Да не четем нови теми на тема бъдещата майка на децата на този мъж, и как да водиш война едновременно и с бившата, и с бъдещата?
lexy21 написа:Хммммммм, знае ли човек вече То и в двата случая тегли към оня хубава процедурка по Закона за здравето, щото доброволно явно няма да стане.
П.П. Като споменах ЗЗ - отдавна не сме си имали виртуален процес и, ако Ви влече, аз се цаня за представител на прокуратурата по случая
Майката на детето също има права в дома на бащата на детето си.
laridii написа:bea-999 написа:imhotep написа:Аз съм омъжена, скъпи! Ще трябва да ме отвоюваш и разведеш със сегашния ми съпруг!
Посоченото твърдение няма как да е вярно! Или ако е, мъжът скро ще смени адреса си с този на някое гробище!
miriam написа:бео, ти си голема патица
ако измрат мъжете ще умреш от безсмисленост , щото няма да има кой да ти ръчка полирания птичи мозък
Аз съм омъжена, скъпи! Ще трябва да ме отвоюваш и разведеш със сегашния ми съпруг!
portokal написа:Майката на детето също има права в дома на бащата на детето си.
Малииий, тука вече - всъщност не, далеч не само тук - почна да ми прилича на Roxana от Дир.бг. Който влиза там и се е сблъсквал с нея, знае за какво иде реч. Не казвам, че е тя (онази е разочарована от всички юристи до един и едва ли ще вземе да наема адвокати или да търси помощ в правен форум), ама прилика не е да няма.
katerinakuch написа:bea-999 написа:svetomiraz написа:И още нещо, приятеля ми обича детето си, грижи се за него, мисли за него и т.н., но майката на детето лъмти за имотите на приятеля ми, опасявам се, че след брака ни, може да има претенции и върху моето, което ще е вече общо след брака!
Тази майка вече е родила дете на този мъж, за разлика от теб.
В този момент, докато ти нямаш нито брак, нито деца от този мъж, тя и детето й имат всички права. А това дете си има дядо и баба, и с право счита за свое бащиното си имущество.
Майката на детето също има права в дома на бащата на детето си. Тя е майка на детето му. Ти каква си всъщност на този мъж? Използвай думата, която вярваш, че характеризира онова, което си за този мъж.
Когато наистина се ожените, и наистина му родиш деца, ако това изобщо стане, гледай да се разбираш и с по-голямото дете, и с майката. Животът ти ще стане ад, ако отвориш война. Както се е разделил с майката на детето си, какво ще му попречи да се раздели и с теб, ако ще и 20 деца да си му родила. И да си намери следващата, а ти да се озовеш в същата ситуация, и да питаш тук, как да изхвърлиш бъдещата претендентка и бъдещите й деца, точно както сега питаш, как да отнемеш от първото му дете и майката на това дете.
Охо, а как връща живота! Аз ли те боже криво молих, а ти ме криво разбра? Да не четем нови теми на тема бъдещата майка на децата на този мъж, и как да водиш война едновременно и с бившата, и с бъдещата?
Bea-999, не е задължително една жена да ражда на всяка цена дете на приятеля си или на съпруга си. Само раждането на дете на един мъж не е начин, по който той да се задържи като приятел или съпруг. Има много други неща, които играят огромно значение за взаимоотношенията между един мъж и една жена. Сама виждате, че в случая на svetomiraz, нейният приятел си има дете от друга жена, но това не би следвало да му пречи да сключи брак с жена, различна от майката на детето и да има деца и с друга жена.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта